Akció!
USB átalakító kábel

Goal Zero Medusa V2 univerzális USB átalakító kábel

7.700 Ft 3.990 Ft

Megelégelted már, hogy az összes készülékedhez különböző csatlakozók miatt egy komplett kábelrengeteget kell becsomagolnod? A Goal Zero Medusa USB átalakító kábel megoldja a problémádat!
Csatlakoztasd a Medusa-t bármilyen Goal Zero solar panelhez, power pack-hez, vagy akku szetthez és töltsd fel segítségével eszközeidet akár út közben is!

Cikkszám: 95001.

Termék leírása

A Goal Zero Medusa V2 univerzális USB átalakító kábel 10 különböző csatlakozóvéggel rendelkezik: USB, micro USB, mini USB, Apple 30 pin, Nokia, LG, Samsung, stb. Nehezen találsz olyan eszközt, amihez ne csatlakoztathatnád. Kis méretének és univerzális felhasználhatóságának köszönhetően ideális kisegítő eszköz akár otthon, akár távol onnan.

A csomag tartalma:

Goal Zero Medusa V2 univerzális USB átalakító kábel

Garancia:

12 hónap

Leírás:

Mobil- vagy okostelefon, tablet, MP3 lejátszó, fényképezőgép, vagy laptop, esetleg fejlámpa vagy GPS töltése bárhol, bármikor? A Goal Zero Medusa V2 USB átalakító kábel-szett segítségével elegendő egyetlen csatlakozót magaddal vinned, hogy összes eszközödet fel tudd tölteni utad során. Megjegyzés: nem használható iPad töltésére a hosszabbító kábel használata közben. Nem képes adatszinkronizációra, és -továbbításra.

A Goal Zero termékek az alábbi elv szerint működnek:

  • Energia összegyűjtés (solar panelek, vagy 220V)
  • Energia tárolása (hordozható, újratölthető akkumulátorokban).
  • Elektromos eszközök feltöltése (szinte bármi tölthető a GoalZero rendszerekről)

A GoalZero termékei sorolhatóak, tehát mind a solar panelek, mind az akkumulátorok, mind a fogyasztók (lámpák, hangszórók) sorba köthetőek, így növelve meg teljesítményüket. A termékcsalád elemei mind kompatibilisek egymással, elemenként vagy gazdaságosabb csomagokban is megvásárolhatók, így bármikor bővíthető a már meglévő rendszer.

Használat:

Elegendő csatlakoztatni az energiaforráshoz és a feltöltendő eszközhöz a hozzá kompatibilis csatlakozófejjel.

Bemenet:

  • standard USB csatlakozó – 5,0 V, 1,0 A max. (5 W)

Kimenet:

  • 10 különböző csatlakozóvég: USB, micro USB, mini USB, Apple 30 pin, Nokia, LG, Samsung, stb.