Grangers Footwear Repel lábbeli impregnáló spray 275 ml

Grangers Footwear Repel lábbeli impregnáló spray 275 ml

5.490 Ft

A Grangers Footwear Repel impregnáló spray az új fejlesztésű APT (Acrylic Polymer Technology) formulának köszönhetően bármely előzőleg gondosan kitisztított cipőd és bakancsod otthoni körülmények között eddig még sosem tapasztalt minőségű, hatásfokú és tartósságú utólagos impregnálását teszi lehetővé, a felsőrész típusától függetlenül.

Cikkszám: GRF76.

Termék leírása

A Grangers új fejlesztésű, környezettudatos, ezáltal természetesen fluorkarbon-mentes APT (Acrylic Polymer Technology) formuláját tartalmazó Footwear Repel lábbeli impregnáló spray új színtre emeli cipőd és túrabakancsod utó-impregnálását. A vízlepergető képesség teljeskörű, majdhogynem a gyári minőséggel megegyező mértékű visszaállítása mellett speciális anyagösszetételének köszönhetően természetesen az anyag és a lélegző-vízálló membrán szerkezetét és lélegzőképességét nem károsítja. Csak előzőleg megfelelő módon kitísztított lábbelik esetén használható, az optimális eredmény érdekében az impregnálószer teljes megszáradását és a felületbe való felszívódását szükséges megvárni. Kiválóan alkalmas bármely típusú felsőrésszel készült (nubuk, velúr, szövet, mix) lábbeli impregnálására, bármely ismert vízálló-lélegző membrán techológiával együtt használható.

Technikai jellemzők:

  • Speciális anyagösszetétele révén az anyag és membránszerkezet károsítása nélkül állítja helyre a ruházat vízlepergető képességét.
  • Extra hatékony APT fluorkarbon-mentes formula a maximális impregnálási eredmény érdekében
  • Csak előzőleg gondosan kitisztított lábbelikkel használható
  • Bármely vízálló-lélegző membránnal ellátott (Gore-Tex, eVent, Sympatex, stb) lábbeli impregnálására alkalmas
  • bluesign által jóváhagyott, környezetkímélő módon előállított termék és alapanyagok
  • Egységár: 19,96 Ft/ml, 19963,63 Ft/l

Grangers Footwear Repel lábbeli impregnáló spray használata:

Tetszeni fog neked…