Grangers Performance Repel impregnáló spray 275 ml

Grangers Performance Repel impregnáló spray 275 ml

5.490 Ft

A Grangers Performance Repel impregnáló spray az új fejlesztésű APT (Acrylic Polymer Technology) formulának köszönhetően bármely előzőleg gondosan kitisztított technikai ruházatod otthoni körülmények között eddig még sosem tapasztalt minőségű, hatásfokú és tartósságú utólagos impregnálását teszi lehetővé.

Cikkszám: GRF83.

Termék leírása

A Grangers új fejlesztésű, környezettudatos, ezáltal természetesen fluorkarbon-mentes APT (Acrylic Polymer Technology) formuláját tartalmazó Performance Repel impregnáló spray új színtre emeli technikai ruházatod utó-impregnálását. A vízlepergető képesség teljeskörű, majdhogynem a gyári minőséggel megegyező mértékű visszaállítása mellett speciális anyagösszetételének köszönhetően természetesen az anyag és a lélegző-vízálló membrán szerkezetét és lélegzőképességét nem károsítja. Csak előzőleg a megfelelő mosószerrel akkurátusan kitisztított ruházat esetén használható, az optimális eredmény érdekében az impregnálószer ruházatba való belemelegítése (szárítógéppel, hajszárítóval, stb) szükséges lehet. Kiválóan alkalmas foltszerű impregnálásra hátizsák nyomáspontjainál, zsebeknél, cipzáraknál és varratoknál, de a ruházat egész felülete is kezelhető vele. Softshell ruházatok vízlepergető képességének növeléséhez is ideális.

Technikai jellemzők:

  • Speciális anyagösszetétele révén az anyag és membránszerkezet károsítása nélkül állítja helyre a ruházat vízlepergető képességét.
  • Extra hatékony APT fluorkarbon-mentes formula a maximális impregnálási eredmény érdekében
  • Hőkezelés nélkül is alkalmazható, de az optimális eredmény érdekében a szer beszárítása szükséges lehet
  • Csak előzőleg gondosan kitisztított ruházattal használható
  • Bármely vízálló-lélegző membránnal ellátott (Gore-Tex, eVent, DryVent, stb) ruházat impregnálására alkalmas
  • bluesign által jóváhagyott, környezetkímélő módon előállított termék és alapanyagok
  • Egységár: 19,96 Ft/ml

Grangers Performance Repel impregnáló spray használata:

Tetszeni fog neked…