Akció!
túrasí kötés
túrasí kötéstúrasí kötéssífékfirnvasfirnvas

Hagan Z01 túrasí kötés

106.900 Ft 69.900 Ft

A Hagan cég is évről évre bővíti túrasí kínálatát, így túrasí kötéseit is folyamatosan fejleszti. Ez a fejlesztés látszik a Z01 túrasí kötésen is, mely lesiklás és off-pist optimalizált  kötés. Azon síkhez és túrákhoz ajánljuk, melyet Freeride és Túrafreerider sík”-ként deffiniáltunk a www.turasi.hu oldalunkon, hogy segítsünk eligazodni a nagy kínálatban. Ez a kötés tehát egy freeride szerű kötés, ezt támasztja alá, hogy DIN 12 értékig állítható és egy kb. 4 mm-es platnival is el van látva.

A kötés jelenleg csak M méretben kapható!

Cikkszám: HZ012M097.

Termék leírása

A Hagan Z01 túrasí kötés esetében a Double Force technológia segíti azt a biztonsági oldást, mely alpesi kötéseknél már standard. Ez a csúszó lapkás technológia csökkenteni a súrlódást a bakancs talpa és a kötés között, ezzel egy könnyebb és főleg a kisebb nyitási értékek esetében precíz biztonsági nyitást tesz lehetővé.

A két részből álló orrkötés lehetővé teszi, hogy a kötést különböző geometriájú túrasí bakancsokhoz is be lehessen állítani. Figyelem! Alpesi bakancsokhoz a kötés nem használható! Próbáltuk, sajnos nem lehet beállítani hozzájuk a kötést! Ha ilyen szükséglet van, akkor a Fritschi kötések közül válassz, ott biztosan állítható minden kötés alpesi bakancsokhoz is!

A kötés forgáspontja úgy van optimalizálva, hogy az első perctől kezdve kényelmesen lehessen használni. A mozgó alkatrészek minimalizálásával az elhasználódást is minimálisra csökkentették.

A két karbon rúd kötésbe való integrálásával kisebb súly mellett is sikerült nagyobb stabilitást elérni.

A túrasí kötést 3 méretben kapható 255 – 370 mm bakancs talphossz között.

A sarokemelő 3 fokozatú és nagyon kezelni akár bottal is.

A kötés gyárilag 87 mm szélességű sífékkel kerül forgalomba. Egyeztetéssel 97, 107 és 115 mm sífékkel is tudjuk szállítani!

Technikai specifikáció:

  • DIN: 4-12
  • Súly: 1.830 g / pár
  • Méretek: 

S: 255 – 310 mm, M: 285 – 340 mm, L: 315 – 370 mm.
  • TÜV minősített
  • Sarokemelés mértéke: I : 40 mm/5° II : 80 mm /11° III : 120 mm/16°
  • Sífék 87 mm gyári tartozék

A kötés jelenleg csak M méretben kapható.

A kötéshez opcionálisan vásárolható firnvas 85 és 100 mm szélességben és felxibilis firnvas is.

Tetszeni fog neked…