Akció!
kézikulacs
Hydro Sense S-Lab Setkézikulacskézikulacs

Salomon Hydro Sense S-Lab Set kézi kulacs

Most: 15.500 Ft 12.400 Ft

A Hydro Sense S-Lab Set (Aluminium) kézi kulacs stabil, fogást nem igénylő ivótasak, amit mint egy kesztyűt húzol fel a kezedre. Könnyed maradhat a futásod és folyamatosan biztosíthatod a megfelelő folyadékbevitelt.

Választás törlése
Cikkszám: L32916500.

Termék leírása

A Salomon Hydro Sense S-Lab Set kézi kulacs könnyű, rugalmas, lélegző anyagból készült. Kis kesztyű ad helyet a puha szilikon tasaknak. A kesztyű több méretben kapható, így filigrán női kéztől a nagy férfi medve mancsig szuper, az egész rendszer pille súlyú, nem kell fogni, laza, relaxált kézzel lehet futni, mintha nem is lenne semmi az ember kezében. A puha tasakból ivás közben kiszívjuk a levegőt is, így nem lötyög a folyadék, ami olyan zavaró a kemény kulacsok kézben tartása közben. A távtól és évszaktól függően több űrtartalmú szilikon tasakból választhatunk. PVC mentes, gyorsan szárad. A szett tartalmaz egy pár kesztyűt és egy könnyen utántölthető 237 ml-es tartályt.

A legjobbak tesztelték, nézd meg te is nálunk a Sarkcsillag Sport boltban és élvezd a profi felszerelés nyújtotta örömöt minden mozdulatodnál, ami öröm még több mozgásra fog ösztökélni.