Icebreaker W's 250 Vertex Leggings Crystalline női aláöltözet nadrág
Icebreaker W's 250 Vertex Leggings Crystalline női aláöltözet nadrágJó szabású, felvéve nagyon csinos (a terméktől eltérő szín!)

Icebreaker W’s 250 Vertex Leggings Crystalline női aláöltözet nadrág

35.990 Ft

Csinos, egyéni mintával ellátott női aláöltözet nadrág, amely nemcsak szép, de legalább annyira funkcionális is, így tökéletes választás bármely téli sporttevékenységhez.

Választás törlése
Cikkszám: 104721001.

Termék leírása

Közepes vastagságú 250 Midweight alapanyagból készült női aláöltözet nadrág, amelynek játékos és divatos kinézete ne tévesszen meg, a legdurvább téli outdoor kihívásokat is játszi könnyedséggel veszi majd. Tökéletes alsó réteg választás bármely téli sport és szabadtéri tevékenységedhez, de egy szoknyával természetesen a munkahelyeden is nyugodtan viselheted (bár meglehet, kicsit meleged lesz majd…). Természetes és fenntartható módon előállított gyapjú alapanyaga puha, kényelmes, hosszútávon is ellenáll a szagosodásnak és kényelmes viselet marad valamint segít fenntartani tested optimális hőmérsékletét, ahogy az egy prémium kategóriás felszereléstől el is várható.

Technikai jellemzők:

  • Közepes vastagságú Midweight 250 merinó gyapjú alapanyag
  • Rugalmas, gumírozott derékszegély
  • irritációmentes külső laposvarrások
  • Belsőcombi lépéskönnyítő betoldás
  • Egyedi dekoratív minta
  • Anyagából adódóan ellenáll a szagosodásnak és hosszútávon is higiénikus viselet marad
  • Anyagösszetétel: 100% merinó gyapjú
  • Tömeg: 250 g (M-es méret)

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik.Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…