Injinji Outdoor Midweight Crew NüWool túrazokni
Injinji Toe Sock zokniInjinji Toe Sock zokniInjinji Toe Sock zokni

Injinji Outdoor Midweight Crew NüWool túrazokni

7.590 Ft

Az Injinji Outdoor Midweight Crew túrazokni ötujjas kialakításának köszönhetően kényelmesebb és stabilabb. Segíti a láb természetes mozgását. Elősegíti az ideális testtartást és egyensúlyt. Megvéd a kidörzsölődéstől és hólyagosodástól. NüWool merinó gyapjú összetevője kimagasló kényelmet és hosszútávú viselési komfortot biztosít a lábnak. Ez a zokni túrázáshoz, sportos mindennapokhoz lett megalkotva, de terepfutáshoz is ideális. Vádliközépig érő “crew” szárhossza jó védelmet nyújt a terepen.

Választás törlése
Cikkszám: 223370-CHA.

Termék leírása

Az Injinji Outdoor Midweight Crew túrazokni nem poén, hanem biomechanikai kutatások eredménye, mely a láb természetes formáját követi és lehetővé teszi az ujjaknak, hogy természetes szétterülő formájukat vegyék fel a cipőben is. Minden másban megfelel egy jó minőségű sportzokninak, tehát elszívja a nedvességet a lábról és gyorsan szárad, nincsenek kidörzsölő varrások, gumírozott részek biztosítják a lábfejen és bokánál, hogy a zokni a helyén maradjon, ne csúszkáljon és ne forduljon el sportolás közben, ezzel is minimalizálva a hólyagképződést, ötujjas kivitelének köszönhetően a lábujjak között is. Az Outdoor modell 64% NüWool merinó gyapjú tartalmának köszönhetően télen és nyáron is gyorsan szárad, jól szellőzik és kellemes klímát biztosít úgy, hogy közben a gyapjú természetes baktérium ölő képessége miatt a kellemetlen szagokkal is hatékonyan, vegyszerek nélkül veszi fel a harcot. A futó modelleknél vastagabban párnázott talprésze nagyfokú stabilitást, csillapítást és kényelmet nyújt a hosszú gyaloglások során.

Technikai specifikáció:

  • Gyorsan száradó, a nedvességet elvezető, természetes antibakteriális tulajdonsággal rendelkező NüWool merinó gyapjú alapanyag nylon szál megerősítéssel
  • Vádliközépig érő “crew” szárhossz
  • Vastagabb, bordázott szárrész gumírozott szegéllyel
  • Lábfejrészén kikönnyített szellőzőbetétek
  • Megerősített, dörzsmentes laposvarrásokkal ellátott sarok és lábujjzóna
  • Vastagabban párnázott talpkialakítás
  • Anyaga: 64% NüWool™ 33% Nylon 3% Lycra®

Tetszeni fog neked…