Injinji Performance Sport Lightweight Hidden zokni

Injinji Performance Sport Lightweight Hidden zokni

3.900 Ft

A teljesen észrevétlenül viselhető Sport Lightweight Hidden a tökéletes titokzokni mindennapi használatra. Ideális akár egész napos viseletre, a rejtett szilikon felület a zokni belső sarokrészénél meggátolja a zokni elcsúszkálását. A könnyű és ultra vékony felépítésnek köszönhetően a zokni elvezeti a nedvességet, és megakadályozza a vízhólyagok kialakulását bármely cipővel. Kifejezetten ajánlott cukorbetegek számára!

Választás törlése
Cikkszám: 052100-CHR.

Termék leírása

Az Injinji Performance Sport Lightweight Hidden zokni nem poén, hanem biomechanikai kutatások eredménye, a láb természetes formáját követi, és lehetővé teszi az ujjaknak, hogy természetes szétterülő formájukat vegyék fel a cipőben is, ez által elősegítve a láb természetes mozgását. Ötujjas kialakításának köszönhetően kényelmesebb és stabilabb, mint a klasszikus zoknik. Kiválóan vezeti el a nedvességet a lábról, és gyorsan szárad, nincsenek kidörzsölő, durva varrások. Anyagának Coolmax összetétele garantálja, hogy még a legnagyobb nyári melegben is kényelmes, komfortos, jól szellőző és száraz viselet maradhasson. Elősegíti az ideális testtartást és egyensúlyt. Megvéd a kidörzsölődéstől és hólyagosodástól.

Technikai jellemzők:

  • Jól szellőző, gyorsan száradó anyag, amely megnövelt Coolmax® tartalma révén még nagy melegben is száraz, komfortos viselet marad
  • Lycra szálakkal átszőtt anyag a precíz, gyűrődésmentes illeszkedés érdekében
  • Anyaga: 86% COOLMAX® poliészter, 12% Nylon/polyamid, 2% Lycra®

Tetszeni fog neked…