Injinji Run Lightweight No-Show NüWool futó zokni
Injinji Toe Sock zokniInjinji Toe Sock zokniInjinji Toe Sock zokni

Injinji Run Lightweight No-Show NüWool futó zokni

5.990 Ft

Az Injinji Run Lightweight No-Show NüWool futó zokni ötujjas kialakításának köszönhetően kényelmesebb és stabilabb, mint a klasszikus zoknik. Lehetővé teszi a lábfejnek és az ujjaknak a természetes szétterülését és így a láb természetes mozgását. Elősegíti az ideális testtartást és egyensúlyt. Megvéd a kidörzsölődéstől és hólyagosodástól. A Run Lightweight No-Show egy könnyű, vékony boka alatt végződő “titok” futózokni amely gyapjú összetevőjének köszönhetően természetes antibakteriális hatással és kiváló hőkontrollal rendelkezik, akár egész évben jó választás.

Választás törlése
Cikkszám: 201310-JSP.

Termék leírása

Az Injinji Run Lightweight No-Show ötujjas futó zokni nem poén, hanem biomechanikai kutatások eredménye, mely a láb természetes formáját követi és lehetővé teszi az ujjaknak, hogy természetes szétterülő formájukat vegyék fel a cipőben is. Minden másban megfelel egy jó minőségű sportzokninak, elszívja a nedvességet a lábról és gyorsan szárad, nincsenek kidörzsölő varrások, gumírozott részek biztosítják a lábfejen és bokánál, hogy a zokni a helyén maradjon, ne csúszkáljon és ne forduljon el sportolás közben, ezzel is minimalizálva a hólyagképződést, ötujjas kivitelének köszönhetően a lábujjak között is. gyapjú összetevője kiemelkedő természetes antibakteriális és hőszabályozó képességgel rendelkezik, ezért egész évben jó és higiénikus választás még a hosszabb távokon is. Hosszított hátsó húzőfüle megkönnyíti fel- és levételét, stabilizálja a zoknit és megakadályozza a cipőbe való belecsúszását aktív mozgás közben is. Kifejezetten ajánlott ultra távokra és cukorbeteg sportolóknak!

Injinji Run Lightweight No-Show NüWool futó zokni

Technikai specifikáció:

  • Boka alatt végződő “no-show” hossz, a felvételt megkönnyítő hátsó húzófüllel
  • Jól szellőző, gyorsan száradó anyag, amely gyapjú összetevője révén még nagy melegben is száraz, komfortos és higiénikus viselet marad
  • Nylon szálakkal átszőtt, megerősített külső felület a kellő tartósság és kopásállóság érdekében
  • Vastagabb, gumírozott bokarész, mely kívül tartja a port és kavicsokat
  • Lábfejrészén kikönnyített hálós szellőzőbetétek
  • Rugalmas betétek a lábfej és bokarészen, hogy a zokni ne csúszkáljon
  • Extra nedvszívó és nedvességelvezető képességű anyagbetétek a lábujjak területén
  • Megerősített sarokrész
  • Anyaga: 32% NüWool, 32% akril, 31% nylon, 5% Lycra

Tetszeni fog neked…