Injinji Run Lightweight W Mini-Crew női futó zokni
Injinji Toe Sock zokniInjinji Toe Sock zokniInjinji Toe Sock zokni

Injinji Run Lightweight W Mini-Crew női futó zokni

5.350 Ft

Az Injinji Run Lightweight W Mini-Crew futó zokni ötujjas kialakításának köszönhetően kényelmesebb és stabilabb, mint a klasszikus zoknik. Lehetővé teszi a lábfejnek és az ujjaknak a természetes szétterülését és így a láb természetes mozgását. Elősegíti az ideális testtartást és egyensúlyt. Megvéd a kidörzsölődéstől és hólyagosodástól. A Run Lightweight W Mini-Crew egy könnyű és vékony, éppen boka felett végződő szárhosszúságú zokni, amely Coolmax anyagösszetétele révén még a nagy nyári forróságban is komfortos viselet. A megfelelő teljesítmény érdekében viszont saroknál megemelt és párnázott, hogy a cipő kérge ne dörzsölhesse ki bőröd, ami elől is védve van a cipő nyelvénél. A Lightweight sorozat vékonyabb anyagból készült, könnyű és jól szellőző hálós betétekkel a zokni felső részén.

Választás törlése
Cikkszám: 201122-PNK.

Termék leírása

Az Injinji W Run Lightweight Mini-Crew ötujjas női futó zokni nem poén, hanem biomechanikai kutatások eredménye, mely a láb természetes formáját követi és lehetővé teszi az ujjaknak, hogy természetes szétterülő formájukat vegyék fel a cipőben is. Minden másban megfelel egy jó minőségű sportzokninak, tehát elszívja a nedvességet a lábról és gyorsan szárad, nincsenek kidörzsölő varrások, gumírozott részek biztosítják a lábfejen és bokánál, hogy a zokni a helyén maradjon, ne csúszkáljon és ne forduljon el sportolás közben, ezzel is minimalizálva a hólyagképződést, ötujjas kivitelének köszönhetően a lábujjak között is. Kifejezetten ajánlott ultra távokra és cukorbeteg sportolóknak!

Injinji Run Lightweight W Mini-Crew női futó zokni

Technikai specifikáció:

  • Boka felett végződő “mini-crew” hossz gumírozott felső szegéllyel
  • A női láb anatómiáját és sajátosságait figyelembe vevő kialakítás speciális méretezéssel
  • Jól szellőző, gyorsan száradó anyag, amely Coolmax tartalma révén még nagy melegben is száraz, komfortos viselet marad
  • Vastagabb, gumírozott bokarész, mely kívül tartja a port és kavicsokat
  • Lábfejrészén kikönnyített hálós szellőzőbetétek
  • Rugalmas betétek a lábfej és bokarészen, hogy a zokni ne csúszkáljon
  • Extra nedvszívó és nedvességelvezető képességű anyagbetétek a lábujjak területén
  • Megerősített sarokrész
  • Anyaga: 27% COOLMAX® 68% Nylon 5% Lycra®

Tetszeni fog neked…