vízszűrős kulacs
vízszűrős kulacsvízszűrős kulacsvízszűrős kulacs

Katadyn My Bottle Purifier vízszűrős kulacs

20.490 Ft

A Katadyn My Bottle vízszűrős kulacs egy remek 2in1 megoldás, amikor nem vagy biztos abban, hogy az út közben talált víz tökéletesen tiszta. Ha biztosra akarsz menni egy pilisi forrásnál, vagy az Alpokban, Tátrában, akkor ez a vízszűrős kulacs megvéd a baktériumoktól, protozoa cisztáktól, vegyi anyagoktól és a kellemetlen íztől is. Ha pedig biztonságos a terep, használhatod normál kulacsként is. Szívószálának köszönhetően nem kell felemelned a kulacsot, vagy hátrahajtanod a fejed, hogy az utolsó cseppet is kinyerd, mert normál fejtartás mellett, kényelmesen, szemedet az úton tartva tudsz inni belőle.

 

Cikkszám: 8017775.

Termék leírása

A Katadyn My Bottle Purifier vízszűrős kulacs karbon szűrője a mikroorganizmusok mellett kivesz minden kémiai anyagot is az ivóvizedből, hogy teljesen biztonságos és jó ízű frissítővel lehess úton mindig. Nagy tesójához hasonlóan kiszűri a vírusokat is. Felcsapható, puha szilikon borítású csutorája biztosan zár, ha éppen nem iszol és normál kulacsként is szuper. Műanyag fülénél fogva könnyű megfogni, kezelni. Természetesen PBA mentes. Gyakori, akár napi használatra is megfelelő, de csak viszonylag tiszta vízhez. Nem megfelelő expedíciókra, extrém körülmények közé.

vízszűrős kulacs

Katadyn My Bottle Purifier vízszűrős kulacs nyaraláshoz

Technikai specifikáció:

  • 3-rétegű ViruPur filter magába szívja a vírusokat
  • Integrált üvegszálas előszűrője tisztítja ki a baktériumokat, protozoa cisztákat, algákat, spórákat és minden 0,3 mikronnál nagyobb alkotóelemet.
  • Aktív szén utószűrője biztosítja a szagtalan, jó ízű vizet
  • Beépített számoló jelzi, hogy mikor kell cserélni a filtert
  • Szűrő kapacitása: 100 l (vízminőségtől függően)
  • Vízhozam: 0,2 liter / perc
  • Kulacs űrtartalma szűrő nélkül 800 ml, szűrőbetéttel 560 ml
  • Méret: 26,5 x 8 cm
vízszűrős kulacs

Katadyn My Bottle Purifier vízszűrős kulacs töltése

 

Tetszeni fog neked…