vízszűrő

Katadyn Vario Microfilter vízszűrő

40.290 Ft

A Katadyn Vario Microfilter egy sokoldalú vízszűrő, ami több lehetőséggel rendelkezik, mint a legtöbb vízszűrő: változtatható a szűrés gyorsan és lassan mozgó, vagy jobban szennyezett víz esetén.. Ennek az egyedülálló lehetőségnek köszönhetően a szűrő hosszabb élettartamú. A víztisztító az ipari szabványoknak megfelelő mértékben csökkenti a baktériumok (99.9999% Klebsiella terrigena), valamint a Protozoa ciszták (99,9 % Giardia és Cryptosporidium) mennyiségét. A szűrő szintén nagymértékben csökkenti a vízben lévő vegyi anyagok mennyiségét, ezáltal javítja a víz ízét. Az intelligens tervezés eredménye egy nagy hatékonyságú, mégis könnyen kezelhető víztisztító berendezés.

Cikkszám: 8014932.

Termék leírása

A Katadyn Vario Microfilter egy egyszerű és hatékony vízszűrő. A Katadyn Vario Microfilter alsó kupakjának lecsavarásával gyorsan és egyszerűen megtöltheted számos gyártó által forgalmazott folyadéktárolódat, kulacsodat, mint a Sigg, Camelbak, Nadane, stb. Az alsó kimeneti nyílás kompatibilis a legtöbb fajta ivózsák csövével is. Az ivótasak csutorájának eltávolításával és a csőnek a víztisztító kimeneti nyílásába való csatlakoztatásával könnyen használható.

  • Előszűrő: A szétszedhető előszűrő álló és folyóvízben egyaránt használható. Két részből áll: egy szűrőből és egy súlyból. Az előszűrő fontos, mivel megakadályozza a 130 mikronnál nagyobb részecskék bejutását a víztisztító rendszerbe.
  • Javaslatok terepen történő használathoz: A Szűrőbetét élettartamának meghosszabbítása érdekében mindig a lehető legtisztább vízforrásokat célszerű igénybe venni.
  • A szűrőbetét kapacitása: A szűrőbetét kapacitása erősen függ a víz minőségétől. A Katadyn Variot 2000 liter vízzel tesztelték és hatásosnak bizonyult a baktériumok (Klebsiella terrigena) és protoza ciszták (Giardia és Cryptosporidium) eltávolításában. Hogy elérjük a szűrőbetét maximális élettartamát, a Vario Microfilter készüléket használjuk mindig LONGER LIFE beállítással. A szűrőbetétet cseréljük le kb. 2000 literenként, vagy akkor, ha a víz már túl lassan tud keresztüljutni rajta.
  • Az aktív szén kapacitása: Az aktív szén kapacitása is a víz minőségétől függ. Általában az aktív szén tényleges élettartama 200 liter, azonban magas kémiai anyag tartalmú, vagy erősebb szagú koncentrátumok lecsökkentik a szén kapacitását.

Tetszeni fog neked…