csősál
csősálcsősál

Komperdell Arctic Scarf micro polar csősál

7.790 Ft

A Komperdell Arctic Scarf egy sokoldalúan felhasználható uniszex csősál, amely úgy lett megalkotva, hogy a leghidegebb időjárásban, még a -30 °C-ban is melegen tartsa a nyakad, arcod, miközben szabadon élvezheted a téli sportokat. Két anyagból készült, meleg polár és rugalmas technikai anyag kombinációja, mely így melegen tart, ugyanakkor rugalmas is, ha arcod elé akarod húzni.

Cikkszám: 6209-02.

Termék leírása

A Komperdell Arctic Scarf uniszex csősál, úgy lett megalkotva, hogy a leghidegebb időjárásban is melegen tartsa a nyakad, arcod, még -30 °C-ban is. Gyakorlatilag egy Spandex klasszikusnak mondható csősálhoz van egy mikro polár anyag hozzávarva. A téli kombinációnak köszönhetőne a csősál melegen tartja a nyakad, miközben a vékonyabb, rugalmasabb Spandex anyag kerülhet a szád, orrod elé, kényelmes és jól szellőző védelmet biztosítva ha szükséges.

csősál

Komperdell Arctic Scarf uniszex csősál

A polár és Spandex anyag kombinációjának köszönhetően számos módon veheted fel ezt a csősálat, hogy a lehető legjobb védelmet biztosítsa számodra az időjárás ellen. Felhasználása sokoldalú, sálként, sapkaként, fejpántként, avagy maszkként.

Tecnikai specifikáció:

  • Sokrétű felhasználás
  • Két anyag kombinációja: meleg micro polár és Spnadex
  • Lapos varrások a kidörzsölődés ellen
  • Anyaga: 100% poliészter
  • Egy méretben kapható

Tetszeni fog neked…