Akció!
Komperdell Carbon Aero nordic walking bot

Komperdell Carbon Aero nordic walking bot

Most: 31.500 Ft 21.990 Ft

Az osztrák Komperdell 100% karbon tartalmú Carbon Aero nordic walking botja a felhasznált ultrakönnyű csőnek köszönhetően minimális súlyú (mindössze 246 g/pár!), ugyanakkor mégis igen stabil és strapabíró. A Click-in markolat és a varrás nélküli pánt komfortja mellett ráadásul szemet gyönyörködtető designja is igen csábító…

Választás törlése
Cikkszám: 1482313-1.

Termék leírása

A Komperdell Carbon Aero nordic walking bot 100% karbon tartalma és a felhasznált ultrakönnyű cső révén minimális súly mellett is stabil és tartós nordic walking bot. A 100% karbon cső tökéletes erőátvitelt biztosít a használata során. CLICK-IN rendszerrel ellátott markolatának köszönhetően a pántból való kibújás nélkül megszabadulhatunk a bottól és ugyanilyen gyorsan vissza is vehetjük. Ideális, mert használatával elkerülhetőek a hegy okozta balesetek, kényelmes a telefonálás, ivás, vagy az öltözködés is sportolás közben. Több méretben kapható pántjának köszönhetően az apró kezű hölgyek és mackó tenyerű férfiak is a számukra megfelelő méretet tudják kiválasztani. A bot minden alkatrészével együtt tökéletesen kiegyensúlyozott, így igazi élményt nyújt sportos gyaloglás, ugrás, futás esetén is.Ne felejts el bot méretet és pánt méretet választani vásárláskor!Technikai paraméterek:

  • Anyaga: 100% karbon
  • Ultrakönnyű karboncső
  • Kényelmes, ergonómikus és jó fogást biztosító SoftCork parafa markolat
  • Profi pánt CLICK-IN megoldással, aminek köszönhetően a pántból való kibújás nélkül tudunk megválni a bottól, így egyszerű és gyors az orrfújás, telefonálás, öltözés, vagy akár az ivás is menetközben.
  • Nordic Walking karmos sport hegy
  • Nordic Walking Grip gumitappancs
  • Tömeg: 246 g/pár (115 cm botméret esetén, gumitappancs nélkül)

Tetszeni fog neked…