Akció!
Komperdell Carbon C7 Ascent teleszkópos túrabot
Teleszkópos túrabot

Komperdell Carbon C7 Ascent teleszkópos túrabot

31.500 Ft 27.900 Ft

A Komperdell Carbon C7 Ascent egy  nagyon könnyű 2 részes alumínium teleszkópos túrabot. A legújabb Power Lock 3.0 zárómechanizmussal van ellátva, hosszú: 145 cm-ig állítható, extra hosszú habosított markolattal túrasízéshez. Ice Flex flexibilis hótányérja mély hóban is kellemes kezelhetőséget és jó erőátvitelt biztosít előrehaladáskor és meredek lejtőn lefelé és rézsűn is.

Cikkszám: 1842416-48.

Termék leírása

A Komperdell Carbon C7 Ascent teleszkópos túrabot egy igazán extravagáns bot. Megkönnyíti mind az emelkedőkön, mind a lejtőkön, sőt a rézsűkön való haladást is. Extra hosszúra (145 cm) állítható. A Power Lock 3.0 zárómechanizmusa minden időjárási viszony mellett biztosan működik és kesztyűben is könnyen kezelhető. Extra hosszú habosított markolata nagy hidegben is kellemes fogást ad, nem csúszik és nem szívja meg magát nedvességgel. Rézsűn haladáskor egyszerűen csak át lehet fogni az alsó, meghosszabbított markolat részre, így nem kell a botot állandóan állítani, hogy kényelmes legyen használni.

Teleszkópos túrabot

Komperdell Powerlock 3.0 zárómechanizmus

A bot újdonsága a Power Lock 3.0 zárómechanizmus. A Komperdell sok éves gyártási tapasztalatát, valamint rengeted energiát és kutatási időt fektetett az új Power Lock 3.0 zármechanizmus kifejlesztésébe. A nagy sűrűségű, kovácsolt 7075-T6 alumínium ötvözetnek köszönhetően a Power Lock 3.0 a karcsú és kifinomult forma mellett megbízhatóbb rögzítést eredményez a bot részei között. Minden időjárási viszony mellett biztosan működik és kesztyűben is könnyen kezelhető.

Technikai specifikáció:

  • Osztrák gyártmány
  • Mérete összecsukva 110 cm, maximális hossz 145 cm
  • Anyaga: titanal (felső szár) Ø 16 mm és karbon (alsó szár) Ø 14 mm
  • Ergonomikus Expedition Contour short-grip habosított markolat hosszú kiegészítéssel túrasíhez, ami nem csúszik és nagy hidegben is kellemes tapintású
  • Könnyen állítható, praktikusan párnázott széles kézheveder
  • Ice-flex hótányér
  • Ice-flex Tungsten/Carbide hegy

Tetszeni fog neked…