Akció!
Komperdell Carbon Forza nordic walking bot

Komperdell Carbon Forza nordic walking bot

Most: 21.900 Ft 15.990 Ft

Az osztrák Komperdell 100% karbon tartalmú Carbon Forza nordic walking botja extra könnyű (mindössze 336 g/pár!), ugyanakkor igen stabil és strapabíró. A Click-in markolat és a varrás nélküli pánt komfortja mellett ráadásul letisztult designja is igen csábító…

Választás törlése
Cikkszám: 1482314-1.

Termék leírása

A Komperdell Carbon Forza nordic walking bot 100% karbon tartalma révén kis súly mellett is stabil nordic walking bot. A 100% karbon cső tökéletes erőátvitelt biztosít a használata során. CLICK-IN rendszerrel ellátott markolatának köszönhetően a pántból való kibújás nélkül megszabadulhatunk a bottól és ugyanilyen gyorsan vissza is vehetjük. Ideális, mert használatával elkerülhetőek a hegy okozta balesetek, kényelmes a telefonálás, ivás, vagy az öltözködés is sportolás közben. Több méretben kapható pántjának köszönhetően az apró kezű hölgyek és mackó tenyerű férfiak is a számukra megfelelő méretet tudják kiválasztani. A bot minden alkatrészével együtt tökéletesen kiegyensúlyozott, így igazi élményt nyújt sportos gyaloglás, ugrás, futás esetén is.Ne felejts el bot méretet és pánt méretet választani vásárláskor!
Komperdell Carbon Forza nordic walking bot

Komperdell Carbon Forza nordic walking bot

Technikai paraméterek:
  • Anyaga: 100% karbon
  • Kényelmes, ergonómikus és jó fogást biztosító SoftCork parafa markolat
  • Profi pánt CLICK-IN megoldással, aminek köszönhetően a pántból való kibújás nélkül tudunk megválni a bottól, így egyszerű és gyors az orrfújás, telefonálás, öltözés, vagy akár az ivás is menetközben.
  • Nordic Walking karmos sport hegy
  • Nordic Walking Grip gumitappancs
  • Tömeg: 336 g/pár (115 cm botméret esetén)

Tetszeni fog neked…