Akció!
KV+ kesztyű
KV+ Gloves Focus Black sífutó kesztyű

KV+ Focus sífutó kesztyű

Most: 11.900 Ft 10.800 Ft

A svájci KV+ Focus sífutó kesztyű az aktív téli botos sportokhoz (nordic walking, sífutás, skike, túrasízés, túrázás) tervezett sportkesztyű, de akár futáshoz, bringázáshoz is kiváló választás.

Választás törlése
Cikkszám: 5G07.1.

Termék leírása

A KV+ Focus egy vékonyabb, könnyű sífutó kesztyű, mely versenyhez, intenzív edzéshez, illetve olyanoknak kiváló, akik szinte soha nem hordanak kesztyűt, mert nem fázósak. A kézfej szélálló, lélegző membrános anyagból készül, mely vízlepergető is, de nem vízálló. A tenyér rész műbőrből van, melyen szilikon betétek vannak úgy lehelyezve, ahogy botos sportokhoz ideális (sífutás, nordic walking, túrasí), de hasznosak azért is, mert így semmi nem csúszik ki a kezünkből, gond nélkül lehet a kesztyűben vezetni is. A kesztyűt szívesen választják futók is a téli időszakban, de a szélálló kézfej miatt kerékpárosok is kedvelik. A bothasználat miatt a hüvelyk- és mutatóujj közötti rész megerősített.
A kesztyű 30 fokon mosható. Több méretben kapható, mely biztosítja, hogy az apró női kezektől a nagy férfi tenyérig mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

További információk

Márka

KV+

Kesztyű méret

XXS (5-ös méret), XXL (11-12-es kesztyű méret), XL (10,5-11-es kesztyű méret), L (9-10-es kesztyű méret), M (8-9-es kesztyű méret), S (7-es kesztyű méret), XS (6-os kesztyű méret)

Tetszeni fog neked…