Akció!
szélálló technikai nadrág
aláöltözet

KV+ Ural női szélálló technikai aláöltözet nadrág

Most: 13.900 Ft 9.990 Ft

A svájci KV+ Ural női szélálló technikai nadrág megbízható társ szeles időben, vagy olyan sportoknál, ahol menetszéllel kell számolni, mint a sífutás, síelés, túrasízés és a bringázás, vagy akár a motorozás.

Választás törlése
Cikkszám: 4U124.9.

Termék leírása

A svájci KV+ Ural női szélálló technikai aláöltözet nadrág nagyon kényelmes viselet aktív mozgás közben. Kellemes tapintású, puha anyaga szinte olyan, mintha pizsamában lenne az ember. Szárazon tartja a bőrt, mert elszívja róla a nedvességet, melyet az anyag külső felületére vezet és nagyon gyorsan szárad, így biztosítva az optimális testhőmérsékletet. Testre simuló, karcsúsított női szabása miatt nem gátolja a mozgást, nem lobog a karcsú női testen sem, lapos varrásai pedig sehol nem dörzsölik a bőrt. Belül kicsit bolyhos, ami a komfortot és a meleget is biztosítja. Anyaga hatásos védelmet biztosít a mikroorganizmusok széles spektruma ellen (számos gomba és baktérium faj), higiéniát és frissességet biztosítva ezzel a testnek, és megelőzve a kellemetlen szagokat és számos allergiát. A férfi változattól eltérően nemcsak az ágyék, hanem deréktól egészen a térd alá érően szélálló betéttel van kiegészítve, ott dupla az anyag. Ezeken a helyeken vízlepergető is. Anyaga 100% polyester.

Sajnos a gyártó nem biztosított fotót a női modellről, így a férfi modellt töltöttük fel ide is, hogy azért az anyaga, kidolgozása látszódjon, mivel az mind a férfi, mind a női modellnél megegyezik. Saját képünkön és az alábbi rajzos képen is a női modell látszik.

Tetszeni fog neked…