Leki MCT 12 Vario Carbon összecsukható terepfutó bot
Leki Trail Running Tip terepfutó hegyLeki CLD (Core Locking Device) belső zárrendszerLeki összecsukható botLeki Cross Shark pántLeki Speed Lock 2 rögzítő szerkezetLeki Frame Strap Mesh pánt

Leki MCT 12 Vario Carbon 4 szekciós összehajtható teleszkópos Cross Trail túrabot, futóbot 110-130 cm

66.490 Ft

A Leki MCT 12 Vario Carbon egy csúcsminőségű állítható és összehajtható Cross Trail bot terepfutáshoz és túrához, ultra könnyű és nagyon sokoldalú. Outdoor mindenevő vagy? Akkor ez a te botod! A Cross Trail egy viszonylag új irányzat, amit a sokféleképpen a természetben úton lévők kiszolgálására találták ki. Használhatod futva és gyalogosan is, a markolata minden tempóhoz és minden aktivitáshoz remek, a teleszkópos kialakításnak köszönhetően pedig 110 és 130 cm hossz között állítható, így nem kell számtalan botot venni. Terepfutsz nagy szintkülönbséggel akár ultra távokon? Esetleg teljesítménytúrázol, amiből egy részt megfutsz? Nem gond, ez az egy bot mindenben megbízható társad lesz.

Cikkszám: 65026801.

Termék leírása

A Leki MCT 12 Vario Carbon Cross Trail összehajtható és állítható futóbot és túrabot ultra könnyű karbonból egy új fejlesztésű Cross Shark markolattal van felszerelve. Ez a rendszer ötvözi a Trigger shark rendszer gyorsaságát és erejét egy ergonomikus túramarkolat tulajdonságaival a maximális kényelem érdekében. A kiváló légáteresztő tulajdonsággal bíró, hálós szerkezetű, könnyű pánt széles szabással rendelkezik a még hatékonyabb erőátvitel és biztonság érdekében. Az izzadtságot elnyelő habmarkolat parafa megjelenésével és meghosszabbított felületével további fogási variációkat tesz lehetővé. CLD (Core Locking Device) rendszerrel van felszerelve, amely egy csúcstechnológiájú, még könnyebb és stabilabb zárrendszer mechanizmus, még kényelmesebb kezelhetőséget és rögzítést lehetővé téve – egy szempillantás alatt összecsukhatod, és mindössze 42 cm a csomagolt hosszúsága.

Technikai paraméterek:

 • Összehajtható: Könnyű és kevés helyet foglal. Ideális mászáshoz, terepfutáshoz és kisebb túrákhoz is.
 • Cross Shark: Cross Shark rendszere a Shark rendszer gyorsaságát ötvözi egy túramarkolat támogatásával.
 • CLD (Core Locking Device) belső zárrendszer: Kényelmes kezelés az intuitív kihúzó mechanizmusnak köszönhetően. Karcsú, kisebb súlyú konstrukció. A bot belsejében található rendszer védett a külső behatásokkal szemben.
 • Frame Strap Mesh pánt: Légáteresztő anyag. Optimális illeszkedés. Széles érintkezési felület a pántokkal.
 • Speed Lock 2 hosszúság beállító rendszer: 90 kg feletti tartóerő botonként. Rendkívül gyors és egyszerű beállítás. Állítható anyacsavar. 33%-kal kisebb, 25%-kal könnyebb és 20%-kal nagyobb tartóerő jellemzi, mint a Speed Lock 1-et.
 • 100% karbon: Megfelel a legmagasabb súly és merevség követelményeknek is.
 • Terepfutó hegy: Könnyű, irány nélküli hegy. A konkáv kialakítású keményfém hegy tartást ad minden irányban.
 • Hossz: 110-130 cm között állítható
 • Csomagméret: 42 cm
 • Súly: 200 g/bot
 • Anyaga: 100% karbon

 

Tetszeni fog neked…