Leki MCT Vario TA terepfutó és túrabot
Leki MCT Vario TA terepfutó és túrabotLeki MCT Vario TA terepfutó és túrabotLeki MCT Vario TA terepfutó és túrabot

Leki MCT Vario TA terepfutó és túrabot

61.200 Ft

A Leki MCT Vario TA egy csúcsminőségű állítható és összehajtható Cross Trail bot terepfutáshoz és túrához, ultra könnyű és nagyon sokoldalú. Outdoor mindenevő vagy? Akkor ez a te botod! A Cross Trail egy viszonylag új irányzat, amit a sokféleképpen a természetben úton lévők kiszolgálására találták ki. Használhatod futva és gyalogosan is, a markolata minden tempóhoz és minden aktivitáshoz remek, a teleszkópos kialakításnak köszönhetően pedig 110 és 130 cm hossz között állítható, így nem kell számtalan botot venni. Terepfutsz nagy szintkülönbséggel akár ultra távokon? Esetleg teljesítménytúrázol, amiből egy részt megfutsz? Nem gond, ez az egy bot mindenben megbízható társad lesz.

Cikkszám: 65026601.

Termék leírása

Ha szereted a szabadban és a hegyekben eltöltött idődet tempósan, időnként akár komolyabb távokat futva is megtéve eltölteni, akkor a Leki MCT Vario TA terepfutó és túrabot a hibátlan választás számodra. Kis súlyát és nagyfokú stabilitását magas minőségű HTS 6.5 alumínium ötvözet alapanyaga biztosítja, mig új fejlesztésű, lekerekített támasztófelülettel ellátott Cross Shark markolata ötvözi a Trigger Shark rendszer gyorsaságát és hatékonyságát egy ergonomikus túramarkolat támasztásával gyorstúráid maximális kényelme érdekében. A kiváló légáteresztő tulajdonsággal bíró, hálós szerkezetű, könnyű pánt széles szabással rendelkezik a még hatékonyabb erőátvitel és biztonság érdekében, míg a parafa hatású meghosszabbított habmarkolat sokoldalú, folyamatosan a terepviszonyokhoz igazítható fogási lehetőségeket tesz lehetővé. A CLD (Core Locking Device) intuitív és extrastabil zárrendszernek köszönhetően összecsukása csak egy mozdulatodba kerül, mindössze 43 centiméteres csomagméretével pedig szállítása sem jelenthet gondot.

Technikai jellemzők:

 • Összehajtható: Könnyű és kevés helyet foglal. Ideális mászáshoz, terepfutáshoz és gyorstúrázáshoz
 • Cross Shark: Cross Shark rendszere a Shark rendszer gyorsaságát ötvözi egy túramarkolat támasztásával és kényelmével
 • CLD (Core Locking Device) belső zárrendszer: Kényelmes kezelés az intuitív kihúzó mechanizmusnak köszönhetően. Karcsú, kisebb súlyú konstrukció. A bot belsejében található rendszer védett a külső behatásokkal szemben.
 • Optimális illeszkedésű, légáteresztő hálószövetből készült, széles érintkezési felületű Frame Strap Mesh pánt
 • SpeedLock+ továbbfejlesztett stabil méretezési és zárrendszer, amely 35%-os súly és 27%-os méretcsökkentést jelent a korábbi SL1 rendszerhez képest azonos tartóerő mellett
 • Magas minőségű, könnyű és stabil HTS 6.5 alumínium ötvözet alapanyag
 • Könnyű, irány nélküli, konkáv kialakítású keményfém terepfutó hegye tartást ad minden irányban.
 • Hossz: 110-130 cm között állítható
 • Cső átmérője: 16/ 14 / 14 / 14 mm
 • Csomagméret: 43 cm
 • Súly: 258 g/bot

 

Tetszeni fog neked…