cipőtisztító, impregnáló zselé

Nikwax Footwear Cleaning gel cipőtisztító folyadék

2.080 Ft

Környezetkímélő szivacsos fejű cipőtisztító folyadék vízálló túra- és sportcipőkhöz, amely kímélően távolítja el a szennyeződéseket, megőrzi a cipő lélegzőképességét és élénkíti a vízállóképességét, nem károsítja a membránt.

A vízálló lábbelik rendszeres impregnálása fontos, impregnálni azonban csak tiszta lábbelit célszerű. Erre a tisztításra remek eszköz a Nikway tisztító folyadéka.

cipőtisztító, impregnáló zselé

Nikwax Footwear Cleaning Gel cipőtisztító, impregnáló zselé

Cikkszám: 5020716821008.

Termék leírása

A Nikwax cipőtisztító folyadék egy olyan gél, amely szivacsos feje segítségével könnyen felvihető a lábbalire, óvatosan,  de hatékonyan, nagy biztonsággal távolítja el a szennyeződéseket a vízálló cipőkről, úgy, hogy közben javítja annak lélegző- és vízlepergető képességét és nem károsítja a vízálló-lélegző membránt.

cipőtisztító, impregnáló zselé

Nikwax Footwear Cleaning Gel cipőtisztító, impregnáló zselé

Amikor vízálló cipők (mint a Gor-tex, Sympatex illetve eVENT) használat közben szennyeződnek, ezek a szennyeződések megkötik, vonzzák a vizet. Ezeknek a cipőknek membránját időközönként érdemes felfrissíteni, hogy mind a légáteresztő képessége mind a víztaszító hatása megmaradjon, javuljon. Ehhez kínál segítséget a Nikwax Footwear cipőtisztító folyadék, mely eltávolítja a szennyeződéseket és újraéleszti, revitalizálja a membránt.

A hagyományos cipőtisztító szerek olyan hidrofil anyagokat hagynak maguk után a cipő anyagában, amelyek elfedik ezt a víztaszító, légáteresztő membránt és ezzel segítik, hogy a cípő magába tudja szívni a vízet. A Nikwax tisztító zselé pont az ellenkezőjét teszi. Megtisztítja a membránokat és javítja a lélegzőképességet és a víztaszító hatást.

A termék gyártása során fokozatosan ügyelnek a környezetre gyakorolt hatására, ezért ez a termék is vízbázisú és biológiailag lebomló szer.

Használata:

 • Először nedves szivaccsal távolítsa el szennyeződés nagy részét a cipőről.
 • Rázza fe a Nikwax cipőtisztító és impregnáló zselét, majd nyomja meg a szívacsos applikátort, hogy megtörje a zár pecsétet.
 • Bőségesen vigye fel a zselét a megtisztítandó felületre.
 • Amennyiben nagyon koszos, egy nem túl durva kefével dörzsölje át.
 • Öblítse le tiszta vízzel.
 • Amíg a lábbeli nedves, és úgy kívánja meg a felület, kezelje kondicionálóval, vagy impregnáló szerrel.
 • Hagyja a lábbelit szobahőmérsékleten száradni.
 • A cipő elejébe gyűrjön papírt a száradás idejére, amit ha vizes lesz vegyen ki, cserélje szárazra.
 • A színes cípők esetében érdemes egy rejtett területen próbát végezni, mert megváltoztathatja a színét.
 • 125 ml-es keszerelés
 • Egységár: 16,64 Ft/ml, 16640 Ft/l

 

További információk

Márka

Nikwax

Tetszeni fog neked…