nikwax nubuk&suede proof 125ml

Nikwax Nubuck&Sued Proof™ nubuk és velúr bőr cipő impregnáló spray 125ml

2.390 Ft

A Nikwax Nubuck&Sued Proof™ nubuk és velúr bőr cipő impregnáló spray kiváló vízállóságot ad gyárilag vízálló lábbeliknek. Használata mellett a cipő lélegző képessége változatlan marad. A termék remekül használható továbbá kirepedezett övekhez is, illetve utcai cipőket és csizmákat is érdemes vele kezelni, mert elkerülhető vele többek között a sócsíkok kialakulása és távol tartja a többi szennyeződést is az amúgy is kényes nubuk és velúr anyagoktól akkor is, ha azok amúgy gyárilag nem vízállóak.

Cikkszám: 7772000000000.

Termék leírása

A Nikwax Nubuck&Sued Proof™ nubuk és velúr bőr cipő impregnáló egy vízbázisú folyadék vízálló membrános textil és bőrcipőkhöz. Szórófejes adagolójának köszönhetően egyszerűen és gyorsan felvihető a kezelendő felületre, száradás után pedig már használható is a cipő, vagy bakancs. Gore-Tex®, SympaTex®, eVent® membrános cipők vízállóságát állítja helyre lélegzőképességük megtartása mellett.

Gyárilag nem vízálló lábbeliket nem tesz vízállóvá, mégis érdemes akár az ilyen cipőket is kezelni vele, mert így kevesebb nedvességet és koszt, sarat, latyakot szív magába az anyag.

A Nikwax márkáról

Ha vízállóságról van szó, a Nikwax márka az egyik legjobb választás. Megbízható, költséghatékony megoldás az outdoor felszerelések gondozására, megóvására és vízállóságának megőrzésére. Eltérően a hagyományos ruhákhoz képest, a vízálló ruházatot standard mosószerrel nem lehet mosni, mivel az megszűnteti a vízálló és lélegző képességét. A Nikwax termékek használatával nem kell aggódnod hasonló problémák miatt, csak mosd ki vele és mehetsz is!

A Nikwax kiváló minőségű tisztító-és vízszigetelő termékeket készít, melyek meghosszabbítják a ruházat a lábbelik és a felszereléseink életet, és növeli teljesítményüket.
Nem számít, hogy munka, vagy szabadidős tevékenység miatt tartózkodsz a szabadban, a Nikwax szárazon tart!

A termékek kezelése rendkívül egyszerű, megtalálhatod a megfelelő felszereléshez, ruhához valót, így pénzt takaríthatsz meg, kevesebb termék vész kárba. Nikwax spray termékünket gépi és kézi mosásnál egyaránt használhatod a ruháidhoz.

Nikwax termékek használata biztonságos. Nem tartalmaz hajtógázokat, nem mérgező, nem fluorozott, környezetvédelmi szempontból biztonságos. A termékek vízbázisúak. A Nikwax használatával megújíthatod a ruhádat, és még a földet is óvod.

125 ml-es kiszerelés
Egységár: 19,12 Ft/ml, 19120 Ft/l

Tetszeni fog neked…