Nikwax Tech Wash vízálló textíliák mosószere

Nikwax Tech Wash® mosószer technikai és membrános sportruházathoz 1000 ml

5.600 Ft

A Nikwax Tech Wash® piacvezető a technikai és vízálló-lélegző membrános sportruházat tisztításának területén. Folyékony mosószer kifejezetten vízálló-lélegző membrános és technikai szövetek biztonságos tisztítására optimalizálva. Figyelem! Pehely töltetű ruházat mosására nem annyira célszerű, arra a Nikwax Down Wash Direct mosószerét javasoljuk. A speciális mosószer segítségével mosott technikai ruházat hosszabb élettartamú, mint a klasszikus háztartási mosószerekkel kezeltek, speciális mosószerrel a technikai szálak a maximum teljesítményt tudják nyújtani, így valóban azt kapod, amit a gyártó ígér.

Cikkszám: 7183000000000.

Termék leírása

A Nikwax Tech Wash® mosószer alaposan tisztít, eltávolítja a szennyeződéseket és mosószer maradványokat, miközben megőrzi a ruhák és felszerelések vízhatlanságát és lélegzőképességét. Impregnálás előtt mindig mosd ki a ruhákat a megfelelő Nikwax mosószerrel! Mosás után sose használj öblítőszert technikai ruházat esetén! Mosáskor mindig a ruha címkéjén szereplő kezelési útmutató szerint járj el!

Technikai specifikáció:

  • Tökéletes  Gore-Tex®, SympaTex®, Permatex®, eVent® vízálló-lélegző membrános anyagok tisztításához
  • Speciális technikai ruházat tisztításához készült
  • Kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas
  • 30°C-on is tökéletesen tisztít
  • Előkészíti a textíliákat a Nikwax impregnálószerek használatára
  • Tisztíthatunk vele sportruházatot, sátrat, ponyvát, hátizsákot, hálózsákot
  • Űrtartalom: 1000 ml
  • Egységár: 5,6 Ft/ml

A Nikwax márkáról

Ha vízállóságról van szó, a Nikwax márka az egyik legjobb választás. Megbízható, költséghatékony megoldás az outdoor felszerelések gondozására, megóvására és vízállóságának megőrzésére. Eltérően a hagyományos ruhákhoz képest, a vízálló ruházatot standard mosószerrel nem lehet mosni, mivel az megszünteti a vízálló és lélegző képességét. A Nikwax termékek használatával nem kell aggódnod hasonló problémák miatt, csak mosd ki vele és mehetsz is!

A Nikwax kiváló minőségű tisztító-és vízszigetelő termékeket készít, melyek meghosszabbítják a ruházat a lábbelik és a felszereléseink életet, és növeli teljesítményüket.
Nem számít, hogy munka, vagy szabadidős tevékenység miatt tartózkodsz a szabadban, a Nikwax szárazon tart!

A termékek kezelése rendkívül egyszerű, megtalálhatod a megfelelő felszereléshez, ruhához valót, így pénzt takaríthatsz meg, kevesebb termék vész kárba. Nikwax spray termékünket gépi és kézi mosásnál egyaránt használhatod a ruháidhoz.

Nikwax termékek használata biztonságos. Nem tartalmaz hajtógázokat, nem mérgező, nem fluorozott, környezetvédelmi szempontból biztonságos. A termékek vízbázisúak. A Nikwax használatával megújíthatod a ruhádat, és még a földet is óvod.

Tetszeni fog neked…