impregnálószer

Nikwax TX.Direct® Spray-On impregnálószer 300ml

3.850 Ft

A Nikwax TX.Direct® Spray-On a világ vezető impregnálószere. Használata egyszerű, biztonságos és gyors! Minden olyan vízálló, lélegző membrános anyag kezelésére célszerű, ami nem fér be a mosógépbe, vagy ha nincs lehetőség mosni. Csak tiszta textíliát célszerű impregnálni, ezért mosáshoz használd a Nikwax Tech Wash® mosószert.

Cikkszám: 757100.

Termék leírása

A Nikwax TX.Direct® Spray-On impregnálószer használatához nincs szükség mosógépre, egyszerűen csak terítsd ki vízszintesen és fújd be a kezelni kívánt felületet, hagyd hatni 2 percig, majd töröld le egy ronggyal a felesleget. Hosszútávú vízállóságot biztosít a lélegzőképesség megtartása mellett. Helyreállítja a meggyengült vízállóságot, így biztosítja, hogy a ruhák melegen és szárazon tartsanak. Célszerű a vízálló textíliákat rendszeresen impregnálni, így évekig megőrzik eredeti vízálló tulajdonságukat.

A Nikwax márkáról

Ha vízállóságról van szó, a Nikwax márka az egyik legjobb választás. Megbízható, költséghatékony megoldás az outdoor felszerelések gondozására, megóvására és vízállóságának megőrzésére. Eltérően a hagyományos ruhákhoz képest, a vízálló ruházatot standard mosószerrel nem lehet mosni, mivel az megszünteti a vízálló és lélegző képességét. A Nikwax termékek használatával nem kell aggódnod hasonló problémák miatt, csak mosd ki vele és mehetsz is!

A Nikwax kiváló minőségű tisztító-és vízszigetelő termékeket készít, melyek meghosszabbítják a ruházat a lábbelik és a felszereléseink életet, és növeli teljesítményüket.
Nem számít, hogy munka, vagy szabadidős tevékenység miatt tartózkodsz a szabadban, a Nikwax szárazon tart!

A termékek kezelése rendkívül egyszerű, megtalálhatod a megfelelő felszereléshez, ruhához valót, így pénzt takaríthatsz meg, kevesebb termék vész kárba. Nikwax spray termékünket gépi és kézi mosásnál egyaránt használhatod a ruháidhoz.

Nikwax termékek használata biztonságos. Nem tartalmaz hajtógázokat, nem mérgező, nem fluorozott, környezetvédelmi szempontból biztonságos. A termékek vízbázisúak. A Nikwax használatával megújíthatod a ruhádat, és még a földet is óvod.

Tetszeni fog neked…