impregnáló wax

Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ impregnáló wax bőr cipőre 100 ml

1.690 Ft

A Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ impregnáló wax fényes bőrből készült és membrános cipőkre alkalmas impregnáló szer. Hasított bőr és nubuk bőr cipőkre a Nikwax Nubuck&Sued Proof™ impregnálója javasolt.

  • Hatékony vízlepergető réteget képez a cipőn, miközben megőrzi annak lélegzőképességét.
  • Azonnal hat, nincs száradási idő.
  • A leginkább környezetbarát impregnálószer a piacon.
  • Egyszerűen és gyorsan felkenhető nedves vagy száraz bőrfelületre egyaránt.
Cikkszám: 74A2000000000.

Termék leírása

A Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ impregnáló wax impregnálja és ápolja a bőrt. Ajánlott Gore-Tex® és eVent® membrános anyagok kezelésére is, javítja azok vízállóságát miközben nem bántja a légáteresztő membránt. Könnyen használható, vízalapú impregnálószer fényes bőrből készült sport, munka és motoros cipőkhöz, valamint nyergekhez és egyéb lószerszámhoz is.

A Nikwax márkáról

Ha vízállóságról van szó, a Nikwax márka az egyik legjobb választás. Megbízható, költséghatékony megoldás az outdoor felszerelések gondozására, megóvására és vízállóságának megőrzésére. Eltérően a hagyományos ruhákhoz képest, a vízálló ruházatot standard mosószerrel nem lehet mosni, mivel az megszűnteti a vízálló és lélegző képességét. A Nikwax termékek használatával nem kell aggódnod hasonló problémák miatt, csak mosd ki vele és mehetsz is!

A Nikwax kiváló minőségű tisztító-és vízszigetelő termékeket készít, melyek meghosszabbítják a ruházat a lábbelik és a felszereléseink életet, és növeli teljesítményüket.
Nem számít, hogy munka, vagy szabadidős tevékenység miatt tartózkodsz a szabadban, a Nikwax szárazon tart!

A termékek kezelése rendkívül egyszerű, megtalálhatod a megfelelő felszereléshez, ruhához valót, így pénzt takaríthatsz meg, kevesebb termék vész kárba. Nikwax spray termékünket gépi és kézi mosásnál egyaránt használhatod a ruháidhoz.

Nikwax termékek használata biztonságos. Nem tartalmaz hajtógázokat, nem mérgező, nem fluorozott, környezetvédelmi szempontból biztonságos. A termékek vízbázisúak. A Nikwax használatával megújíthatod a ruhádat, és még a földet is óvod.

Űrtartalma: 100 ml

További információk

Márka

Nikwax

Tetszeni fog neked…