impregnálószer

Nikwax Wax Cotton Proof™ Spray-On impregnálószer 300 ml

3.430 Ft

A Nikwax Wax Cotton Proof™ Spray-On impregnálószer waxolt pamut anyagú ruházat és felszerelés impregnálására lett kifejlesztve. Használata egyszerű, biztonságos és gyors! Felújítja az elfáradt wax réteg vízállóságát, helyreállítja a vízlepergető réteget. Megelőzi az átnedvesedést. Csak tiszta textíliát célszerű impregnálni, ezért mosáshoz használd a Nikwax Tech Wash® mosószert.

Cikkszám: 7643000000000.

Termék leírása

A Nikwax Wax Cotton Proof™ Spray-On impregnálószer bármilyen viaszosvászon ruházat impregnálására alkalmas. Használatához nincs szükség mosógépre, egyszerűen csak terítsd ki vízszintesen a ruhát és bőségesen fújd be a kezelni kívánt felületet és oszlasd szét egyenletesen az anyagon egy nedves szivaccsal vagy tiszta nedves ronggyal. Akaszd fel a ruhát és hagyd megszáradni. Hosszútávú vízállóságot biztosít a lélegzőképesség megtartása mellett. Helyreállítja a meggyengült vízállóságot, így biztosítja, hogy a ruhák melegen és szárazon tartsanak. Célszerű a vízálló textíliákat rendszeresen impregnálni, így évekig megőrzik eredeti vízálló tulajdonságukat.

Technikai specifikáció:

  • 300 ml spray
  • Színtelen folyadék
  • Nem tartalmaz hajtógázt
  • Fluor mentes, környezetbarát, vízalapú
  • Állatokon nem tesztelt

A Nikwax márkáról

Ha vízállóságról van szó, a Nikwax márka az egyik legjobb választás. Megbízható, költséghatékony megoldás az outdoor felszerelések gondozására, megóvására és vízállóságának megőrzésére. Eltérően a hagyományos ruhákhoz képest, a vízálló ruházatot standard mosószerrel nem lehet mosni, mivel az megszünteti a vízálló és lélegző képességét. A Nikwax termékek használatával nem kell aggódnod hasonló problémák miatt, csak mosd ki vele és mehetsz is!

A Nikwax kiváló minőségű tisztító-és vízszigetelő termékeket készít, melyek meghosszabbítják a ruházat a lábbelik és a felszereléseink életet, és növeli teljesítményüket.
Nem számít, hogy munka, vagy szabadidős tevékenység miatt tartózkodsz a szabadban, a Nikwax szárazon tart!

A termékek kezelése rendkívül egyszerű, megtalálhatod a megfelelő felszereléshez, ruhához valót, így pénzt takaríthatsz meg, kevesebb termék vész kárba. Nikwax spray termékünket gépi és kézi mosásnál egyaránt használhatod a ruháidhoz.

Nikwax termékek használata biztonságos. Nem tartalmaz hajtógázokat, nem mérgező, nem fluorozott, környezetvédelmi szempontból biztonságos. A termékek vízbázisúak. A Nikwax használatával megújíthatod a ruhádat, és még a földet is óvod.

Tetszeni fog neked…