vízálló terepfutó nadrág
vízálló terepfutó nadrágvízálló terepfutó nadrágvízálló terepfutó nadrág

The North Face Storm Stow unisex vízálló terepfutó nadrág

29.990 Ft

Ultra könnyű, hegesztett varrásokkal készült teljesen vízálló, ez a The North Face Storm Stow unisex terepfutó nadrágja (Vanadis Grey), amit kicsire összecsukva bármikor elővehetsz, ha elkap egy vihar vagy zápor a hosszú futásokon, vagy túrákon. Ahogy a szuper könnyű vízálló futódzseki neve is mutatja, elrejtőzhetsz benne bármilyen vihar elől. A fotón is láthatod, hogy saját lábszárába összecsukva mekkora, és a mérlegen látszik, hogy a súlya nemcsak a katalógus leírása szerint szuper. Így nem okozhat sok fejtörést, hogy magaddal vidd-e ezt a jó kis cuccot vagy sem, amikor nekivágysz egy új kalandnak.

vízálló terepfutó nadrág

The North Face Storm Stow vízálló terepfutó nadrág csak 109g M-es méretben!

 

Választás törlése
Cikkszám: T0CCY0174.

Termék leírása

Erős, mégis nagyon könnyű 54g/m2 ripstop anyagból készült terepfutó nadrág, így bármikor előveheted, ha szükséged van rá, és eltüntetheted, amikor már nincs. Szabott térde segít a szabad mozgásban kemény terepen való futáskor, sziklákra való fellépéskor is. Térd alatt cipzáras a nadrág szára, így könnyű az alatta lévő nadrág, illetve zokni megigazítása is. A cipzárt tépőzár védi a beázástól, hogy a nadrág valóban vízálló legyen.

vízálló terepfutó nadrág

The North Face Storm Stow vízálló terepfutó nadrág szabott térddel szabad mozgásért

Ez a szuper nadrág a The North Face Flight Series™ termékcsaládjába tartozik, ami multisport rajongóknak lett kitalálva. Ultra könnyűek és multifunkcionálisak, a kis csomagméret pedig magától értetődik. Olyan aktív embereknek fejlesztették, akik akár többféle kalandban is részt vesznek egy nap. A vízállóságról és szuper lélegző képességről a The North Face régóta bevált HyVent® anyaga gondoskodik és a hegesztett varrásokkal, valamint az YKK AquaGuard vízálló cipzárjával lesz tökéletes.

Technikai specifikáció:

  • Hegesztett, vízálló varrások
  • Teljesítmény orientált szűk szabás
  • Gumis derék + behúzó zsinor
  • Szabott térd a szabad mozgásért
  • Cipzáras lábszár, ami tépőzárral is fedett
  • Reflektív lógó
  • Bal lábszárába csomagolható
  • Súlya kb: 106 g (mérettől függően)

Tetszeni fog neked…