Akció!
mellény
mellénymellénymellény

The North Face Strech The Trail szélálló hibrid férfi mellény

Most: 23.900 Ft 19.100 Ft

A The North Face Strech The Trail szélálló hibrid mellény, ahogy neve is sugallja, arra lett megalkotva, hogy tesztelhesd fizikai határaidat hideg, szeles körülmények között. Ez a hibrid mellény tökéletesen szélálló panelekből és nagy lélegző képességű polár szekciókból áll. DRV bevonatának köszönhetően a szélálló panelek vízállóak is, ami nemcsak melegen, de szárazon is tartja a mellett és a vállakat. Szuper választás túrasíhez, síeléshez, hótalpazáshoz, túrázáshoz és nordic walkinghoz is, de bringán is jól jön.

Választás törlése
Cikkszám: T0CTC6BSD.

Termék leírása

 A The North Face Strech The Trail szélálló hibrid férfi mellény lényege a két féle anyag kombinálása a tökéletes eredmény érdekében. A mellény mellrészén, illetve a vállakon a The North Face® cég saját fejlesztésű Windwall™ szélálló anyaga található, ami szeles időben, illetve nagy menetszéllel járó sportok esetében nagyon hasznos. A mellény többi része (oldalai és háta) Polartec® PowerDry rugalmas polár anyagból készült, ami tökéletes mozgásszabadságot nyújt, nagyon jól szellőzik ugyanakkor meleg, elszívja a nedvességet és gyorsan szárad.

Technikai specifikáció:

  • Két cipzáras oldalzseb
  • Márkajelzéssel ellátott rugalmas szegély a hónaljban és a deréknál
  • Súlya (átlag): 290 g
  • Mell rész és vállak anyag: Windwall™ anyag
  • Oldalak és hát anyaga: Polartec® PowerDry

WindWall® 2 a The North Face® cég szélálló polár anyaga. WindWall® 2 egy két rétegből álló laminált anyag, aminek köszönhetően szinte nem engedi át kívülről a levegőt (kb. 20 CFM) minimálisra csökkentve ezzel a szél hűtő hatását, miközben bolyhos polár belső fele melegen tartja a testet.

Tetszeni fog neked…