Akció!
Ortovox Merino férfi aláöltözet
Ortovox Merino Supersoft Long Pants férfi aláöltözetOrtovox Merino férfi aláöltözet

Ortovox 210 Merino Supersoft Long Pants férfi aláöltözet

Most: 24.900 Ft 22.990 Ft

Próbáld fel te is az egyedülálló Lenzing Modal® anyagból készült Ortovox 210 Merino Supersoft Long Pants férfi aláöltözetet a Sarkcsillag Sportboltban, hogy megtapasztald ezt az egyedi érzést, amit ez az anyag nyújt.

Választás törlése
Cikkszám: 854460000.

Termék leírása

Ortovox 210 Merino Supersoft Long Pants férfi aláöltözet nagyon kényelmes viselet aktív mozgás közben. Kellemes tapintású, puha anyaga szinte olyan, mintha pizsamában lenne az ember. Szárazon tartja a bőrt, mert elszívja róla a nedvességet, melyet az anyag külső felületére vezet és nagyon gyorsan szárad, így biztosítva az optimális testhőmérsékletet. Testre simuló szabása miatt nem gátolja a mozgást, nem lobog a testen, lapos varrásai pedig sehol nem dörzsölik a bőrt. Anyaga hatásos védelmet biztosít a mikroorganizmusok széles spektruma ellen (számos gomba és baktérium faj), higiéniát és frissességet biztosítva ezzel a testnek, és megelőzve a kellemetlen szagokat és számos allergiát.

Lenzing Modal® anyaga teljes egészében természetes anyagokból készült. Az aláöltözet belső oldala, ami a bőrrel érintkezik bükkfa cellulózból készült, amit olyan lágynak tartanak, mint a selyem. A merino gyapjú pedig a külső részen található. A szálak tökéletesen illeszkednek és támogatják egymás funkcióit. Ha felvesszük ezt a Lenzing Modal®-ból készült nadrágot olyan érzésünk van mintha selyemmel lenne körbeölelve a lábunk. Mindenkinek ajánljuk túrasízéshez, sífutáshoz, nordic walkinghoz, futáshoz, túrázáshoz egyaránt.

Technikai jellemzők:

- Súly: 249.5 g

- Anyagösszetétel: szűz merinó gyapjú 53 %; modális; 43 %; 4 % poliamid

További információk

Márka

Ortovox

Méret

XXL, XL, S, M, L

Tetszeni fog neked…