Akció!
Ortovox 210 Merino Supersoft Short Pants W 3/4
női aláöltözetnői aláöltözet

Ortovox 210 100% Merino Supersoft Short Pants W 3/4 női aláöltözet

Most: 22.900 Ft 15.900 Ft

Utolsó darab, utolsó lehetőség!

Próbáld fel te is az egyedülálló Lenzing Modal® anyagból készült Ortovox 210 Merino Supersoft Short Pants W 3/4 női aláöltözetet a Sarkcsillag Sportboltban, hogy megtapasztald ezt az egyedi érzést, amit ez az anyag nyújt.

 

Választás törlése
Cikkszám: 85666.

Termék leírása

Ortovox 210 Merino Supersoft Short Pants W 3/4 női aláöltözet nagyon kényelmes viselet aktív mozgás közben. Kellemes tapintású, puha anyaga szinte olyan, mintha pizsamában lenne az ember. Szárazon tartja a bőrt, mert elszívja róla a nedvességet, melyet az anyag külső felületére vezet és nagyon gyorsan szárad, így biztosítva az optimális testhőmérsékletet. Testre simuló, karcsúsított női szabása miatt nem gátolja a mozgást, nem lobog a karcsú női testen sem, lapos varrásai pedig sehol nem dörzsölik a bőrt. Anyaga hatásos védelmet biztosít a mikroorganizmusok széles spektruma ellen (számos gomba és baktérium faj), higiéniát és frissességet biztosítva ezzel a testnek, és megelőzve a kellemetlen szagokat és számos allergiát.

Lenzing Modal® anyaga teljes egészében természetes anyagokból készült. Az aláöltözet belső oldala, ami a bőrrel érintkezik bükkfa cellulózból készült, amit olyan lágynak tartanak, mint a selyem. A merinó gyapjú pedig a külső részen található. A szálak tökéletesen illeszkednek és támogatják egymás funkcióit. Ha felvesszük ezt a Lenzing Modal®-ból készült nadrágot olyan érzésünk van mintha selyemmel lenne körbeölelve a lábunk. Mindenkinek ajánljuk túrasízéshez, sífutáshoz, nordic walkinghoz, futáshoz, túrázáshoz egyaránt.

Technikai jellemzők:

- Súly: 230 g

- Anyagösszetétel: szűz merinó gyapjú 53 %; Modal®; 43 %; 4 % poliamid

Tetszeni fog neked…