edző maszk
edző maszkedző maszkedző maszkedző maszkedző maszkedző maszkedző maszkedző maszkedző maszk

Phantom Athletics Training Mask légzésfékező edző maszk

29.990 Ft

A légzés létünk alapja. Belégzünk és kilégzünk anélkül, hogy foglalkoznánk vele, ez egy természetes és automatikus folyamat, amire egyáltalán nem figyelünk oda. De mivel a légzés az egész testünkre hatással van, ezért azoknak, akik sokat sportolnak és új szintre akarják emelni teljesítőképességüket, érdemes a kontrollált légzésben rejlő potenciálra is odafigyelni és azt kihasználni.

Ki akarod tolni a határaidat? Új szintre akarod emelni az állóképességedet? Remek segítség lehet erre a Phantom Athletics légzésfékező edző maszkja, mely korlátozza a szervezetedbe jutó levegő mennyiségét edzés közben. Az innovatív Phantom Regulation System (PRS) lehetőséget biztosít, hogy 4 különböző szintet állíthass be edzés közben anélkül, hogy közben le kéne venned a maszkot.

Miért használd a Phantom edző maszkot?

Mivel mindannyian tisztában vagyunk a légzés fontosságával és le akarjuk dönteni fizikai és mentális határainkat, a következő logikus lépés sportolók számára, hogy felturbózzák légzőszerveiket és a jövőben Phantom edző maszkkal edzenek.

A legtöbb sportolónak a légzésfékező eszközzel való edzés teljesen új információ.

Nem vagy benne biztos, hogy ez az eszköz neked való-e?

 • Igen – ha feszegetni akarod fizikai határaidat  és új szintre emelni az állóképességedet.
 • Igen – ha egy magas minőségű eszközt szeretnél maximális teljesítménnyel. A Phantom edző maszk segítségével fittebb, gyorsabb és erősebb leszel, magad mögé utasítva ellenfeleidet.

A Phantom edző maszk szinte minden sporthoz alkalmas, ami erőt és fizikai állóképességet igényel. Legyen az fitnesz, crossfit, harcművészet, futás, triatlon, Ironman, foci, kézilabda, röplabda, Spartanrace vagy akár számtalan más sport, a Phantom edző maszk előnyét minden sportoló élvezni fogja.
Lélegezd ki határaidat!

Miért különleges a Phantom edző maszk?

 • Mert a maszk levétele nélkül, menet közben is lehet az ellenállási szintet változtatni.
 • Mert méretezése lehetővé teszi, hogy mindenki számára testhezálló és kényelmes legyen.
 • Mert minőségi anyagokból készül, így tartós és nem okoz allergiát, irritációt.

Mindezek biztosítják, hogy egy igazán forradalmi edző felszerelés segítsen még hatékonyabban fejlődni négy különböző ellenállási szinten, mely szinteket akár menet közben is tudod kedved, edzésterved és akár a terep függvényében állítani.

Választás törlése
Cikkszám: PHMASK1000.

Termék leírása

A Phantom edző maszkkal való edzés erősíti a légzésben részt vevő izmokat – elsősorban a rekeszizmot és a bordaközi izmokat – teljesen felturbózva ezzel őket. Mint minden más izmot a testben, a légzéshez használt izmokat is lehet edzeni, erősíteni, növelni teljesítőképességüket. A Phatnom edző maszk pontosan úgy működik a légző izmoknak, mint egy súlyzó a bicepsznek. A maszkon a számodra megfelelő mértékű ellenállást állíthatod be a belégzéshez. Minél nagyobb ellenállást állítasz be, annál jobban fejlődik a légzőrendszered. Az erősebb légzést végző izomzat mélyebb, erőteljesebb belégzést jelent, ami ellátja tested az erőkifejtéshez szükséges oxigénnel, főleg amikor később maszk nélkül versenyzel vagy edzel. Minden sportoló elérte már a teljes kifáradást, amikor izomereje és teljesítőképesség elérte a határát. Minél többször éred el edzés közben ezt a határt, annál jobban fejlődsz.

Ha légzésedre fókuszálsz észreveheted, hogy a koncentrációd is javul és sokkal tudatosabban kapcsolatod lesz működésben lévő testeddel. A légzésre való fókuszálás számos keleti filozófia alapja pl. a jógában, Tai Chi-nél és számos harcművészetnél. Itt az idő kihasználni ezt a potenciált! A test és lélek egy egységet formál és csak akkor érheted el optimális teljesítményszintedet, ha ezek egy egységet képeznek. Az ellenállás növelésével a belégzés egyre nagyobb erőfeszítést jelent, így a Phantom edző maszk a légzésre irányítja figyelmed ezzel nemcsak tested, hanem elméd is erősíti. Az eredmény egy fizikailag és szellemileg is megerőltetőbb és hatékonyabb edzés.

Hosszú távon a Phatnom edző maszkkal való edzésnek számos előnye van:

 • Erősítheted vele a légzésben részt vevő izmaidat.
 • Javíthatod általános erőnlétedet.
 • Fizikailag és mentálisan is erősebbé válhatsz.
 • Sokkal hatékonyabbá válnak edzéseid extra idő ráfordítása nélkül!

Profi sportolók és orvosi kutatások egyaránt megerősítették a légzés lassítással történő edzés hatékonyságát. Jobb fókusz és fegyelem, amivel egészen új célokat érhetsz el. Lélegezd ki határaidat!

4 ellenállási szint állítható be: kezdő, haladó, profi és extrém. Mindenki a számára megfelelőt tudja használni, és akár edzés közben is tudja változtatni a szintet.

A Phantom edző maszk részei:

 • A maszk váza – orvosi szilikonból készül annak érdekében, hogy a legkisebb legyen az allergiás reakció és bármilyen bőr irritáció esélye, valamint hogy tökéletesen passzoljon a sportoló arcformájához, kellemes, puha érzést biztosítva és tökéletesen helyén maradva aktív sport közben is.
 • Phantom Regulation System (PRS) – melynek segítségével 4 fokozatban állítható az ellenállási szint, tehát a levegővétel nehézsége. Állításához nem kell megszakítani az edzést, nem kell alkatrészeket cserélni és ehhez a maszkot szétszerelni.
 • Xhale Vale – szelep a minden körülmények között könnyű és kényelmes kilégzést biztosítja függetlenül attól, hogy milyen nehézre van állítva a belégzés. A kilégző szelep a PRS közepén helyezkedik el úgy, hogy optimális légáramlást biztosítson turbulencia, vagy féloldalasság nélkül.
 • Cover (takaró rész) – Ez adja meg a maszk alapvető kinézetét, biztosítja a maszk optimális szellőzését és egyúttal védi az innovatív lényeget, a PRS-t, az ellenállást szabályozó elemet. Ellenálló nylon anyagból készül.
 • Rögzítő rendszer – mely a legaktívabb, legizzasztóbb edzés közben is tökéletesen helyén tartja a maszkot. Ergonomikusan szabott, valamint a fej tetején áthaladó pántnak köszönhetően nem kell ráfeszíteni a maszkot az arcra hogy az precízen a helyén maradjon.

Tetszeni fog neked…