GPS futóóra
GPS futóóraGPS futóóraGPS futóóra

Polar M200 GPS futóóra

49.900 Ft

Kövesd nyomon edzéseid a csuklóalapú pulzusmérés segítségével, sebesség, távolság és útvonal adatainak mérésével és napi aktivitásod részletes figyelésével!  Igazi örömteli edzésekre tervezték az M200 GPS  futóórát, Smart Coaching funkciókkal és 24/7-es aktivitás méréssel, mely arra ösztönöz, hogy feszegesd teljesítőképességed határait és a legjobbat hozza ki magából. Azonnali visszajelzést kapsz az edzés után a Polar Flow alkalmazással. Tervezd meg és elemezd ki az edzéseid részleteit a Flow web szolgáltatással.

 

Cikkszám: 90061201.

Termék leírása

Áttekintés
Ha nem szeretnéd megszokni a pulzusmérőpántot a mellkasodon, de érdekelne a pulzusod és GPS-es órát szeretnél, akkor ez a futóóra a megoldás. Eddz könnyedén a csuklóalapú pulzusmérés segítségével! Kövesd a sebességet, távolságot és útvonalat a beépített GPS-szel. Maradj aktív…A vízálló M200 mutatja a 24/7 aktivitásodat, a megtett lépéseket, az elégetett kalóriákat, az alvásmennyiséget és –minőséget:
Tervezz, szinkronizálj és oszd meg edzéseidet a Polar Flow-val online, vagy a mobil alkalmazással.
Gyors áttekintés az edzésről és azonnali elemzés a teljesítmény minden részletéről
-Beépített GPS, mely mutatja az iramot, távot, emelkedő-lejtőt, és edzés után az útvonalat
-Lépésszámláló
-Futóprogram létrehozása-Válassz távot (5 km, 10 km, félmaraton, maraton), és tűzd ki a dátumot, amikor lefutnád…az óra pedig megtervezi ehhez az edzéseidet.
-24/7 aktivitás és alvásmonitorozás
-Kalóriaszámláló
-Edzés közben csuklóról méri a pulzust
-Napi aktivitás nyomonkövetés
-Több, mint 100 féle sport profil elérhető
-Okosóra funkció-óra kijelzőjén láthatod a telefonodra érkező értesítéseket
-A Polar Flow segítségével egyéni edzéscélokat állíthatsz fel és követheted a fejlődést.
-Vicces funkció-Futás közben összehasonlíthatod a sebességedet a maratoni világrekorddal, vagy megtudhatod, hogy a jelenlegi tempóddal milyen eredményt érnél el a Cooper teszten.
Vibráló értesítések

 

Funkciók

-Okos kalóriák: Kiszámolja az elégetett kalóriákat a Flow-ban beállított fizikai paramétereket és az edzést figyelembe véve.
-Aktivitáskövetés: Megmutatja, mennyire voltál aktív a nap folyamán, és még mennyi mozgás szükséges a napi aktivitáscél eléréséhez. Ezt vibrálással is jelzi!
-Aktivitás haszna: Visszajelzést ad a napi, heti és havi aktivitásodról, amiben láthatod, döntéseid hogyan segítenek abban, hogy egészséges maradj.
-Edzés haszna: Motiváló visszajelzés, amely megmutatja az adott edzés hatásait. Elérhető a Polar Flow-n.
-Running index: Megmutatja, hogyan fejlődik a futásteljesítményed. A Polar Flow-n elérhető.
-Futóprogram: Készülj fel egy konkrét eseményre személyre szabott edzéstervvel. Válassz a különböző távok közül, és kapd meg a célodnak megfelelő edzésprogramot.
-Üzemidő: Folyamatos használat esetén max. 6 nap 24/7 aktivitáskövetéssel és napi 1 óra GPS-es edzéssel, pulzusméréssel, okos értesítések nélkül.
-USB-A csatlakozós töltés az adatszinkronizáláshoz és töltéshez.
-Elérhető fekete és piros színben, a szíj cserélhető. További színek: fehér, kék és sárga.

 

Doboz tartalma

-Polar M200 Pulzusmérő óra
-Adatkábel

 

Tetszeni fog neked…