salewa_ms_wildfire_edge_ferfi_turacipo_fluo-orange_61346-7512_sarkcsillag_sport_bolt_1
salewa_ms_wildfire_edge_ferfi_turacipo_fluo-orange_61346-7512_sarkcsillag_sport_bolt_2salewa_ms_wildfire_edge_ferfi_turacipo_fluo-orange_61346-7512_sarkcsillag_sport_bolt_3salewa_ms_wildfire_edge_ferfi_turacipo_fluo-orange_61346-7512_sarkcsillag_sport_bolt_5salewa_ms_wildfire_edge_ferfi_turacipo_fluo-orange_61346-7512_sarkcsillag_sport_bolt_4

Salewa M’s Wildfire Edge férfi túra- és beszállócipő

56.000 Ft

Technikai férfi túra- és beszállócipő, amely a Switchfit állítórendszerének köszönhetően egy mozdulattal képes váltani a túracipők kényelme és a mászócipők végletekig precíz illeszkedése között.

Választás törlése
Cikkszám: 00-0000061346-7512.

Termék leírása

Gyors váltás a túracipők kényelme és a mászócipők precizitása között: a sokoldalú és könnyű Salewa M’s Wildfire Edge férfi túra- és beszállócipő tökéletesen alkalmas a mászóhely kitett és technikás terepen való megközelítéséhez és a precíz mászás végrehajtásához egyaránt, hiszen egy mozdulatoddal képes váltani a kényelem és a kifinomult precizitás között. A professzionális mászók és hegyivezetők segítségével kifejlesztett Switchfit rendszer legalább olyan egyszerű mint amilyen hatékony, mivel a kiegészítő fűzőszem használatával és meghúzásával lábad olyan pozícióba kerül, mintha csak egy dedikált mászócipőt viselnél, aminek az eredménye a megnövelt él és peremtartás valamint a nagy lépésbiztonság. Amikor pedig újra kényelmes túracipődet szeretnéd viselni, egyszerűen csak lazítsd meg a fűzőt és élvezd a lábadnak feltáruló extra helyet a lefelé menet során.

Precizitás a mászáshoz: a mászási precizitás és az oldalirányú merevség további növeléséért a Wildfire Edge középtapla egy kiegészítő Edging Plate merevítést kapott, amely közvetlenül a lábfej elülső része alatt helyezkedik el, míg a talp többi része megőrizte flexibilitását a lépéskényelem és a természetesen gördülő lépőmozgás megőrzése érdekében.

Kiváló tapadás: a puha és jó tapadású gumikeverékből készült Pomoca Speed MTN talp extra tapadást biztosít táblás és apróbb, törmelék köveken, sziklákon is. A talp mintázata jó ötvözetét nyújtja a tapadásnak és a lendületnek, speciális bordaprofilja pedig saras és lágy terepen garantál nagy biztonságot és egyensúlyt. Tapadásának hatékonysága ráadásul nedves és száraz környezetben sem változik, minden esetben stabilan állsz majd lábaidon.

Alpine Fit precíz illeszkedés: a kellő merevség és torziós stabilitás érdekében a Wildfire Exa-Shell belső héjanyaga védi és körülöleli lábad, megakadályozva a lépés közbeni előre-hátra csúszkálást. A szabadalmaztatott 3F fűzőrendszer stabil tartást és lábadnak erős támaszt garantál a flexibilitás megőrzése mellett. Mászócipőket idéző fűzőkialakítása szinte a cipő orráig lehúzódik asszimetrikusan és biztosítja, hogy lábfejed formája és céljaid szerint beállítsd lábbelid. MFF+ (Multi Fit Footbed Plus) cserélhető – módosítható talpbetétje segít, hogy teljesen személyre szabhasd cipőd kényelmét és vízhólyagoktól mentesen élvezhesd az Alpine Fit kialakítás precíz kényelmét hosszútávon is.

Technikai jellemzők:

 • Velúrbőr (1,6 mm vastagságú) és mikroszálas szövet felsőrész
 • Exa-Shell 3d Cage belső héjanyag
 • Masszív orrerősítés
 • MFF+ személyre szabható talpbetét
 • Rugalmas bokaszegély
 • 3F fűzőrendszer
 • Switchfit illeszkedés állító rendszer
 • Asszimetrikus, orrig húzódó fűzőkialakítás
 • Habosított EVA középtalp
 • Edging Plate talpmerevítés
 • Pomoca Speed MTN sziklán és nedves talajon egyaránt jól tapadó külsőtalp
 • Talplejtés (drop): 11 mm (30 mm / 19 mm)
 • Tömeg: 844 g / pár (42-es méret)

Tetszeni fog neked…