Salomon Cross Hike GTX férfi túracipő
Salomon Cross Hike GTX férfi túracipőSalomon Cross Hike GTX férfi túracipőSalomon Cross Hike GTX férfi túracipő

Salomon Cross Hike GTX férfi túracipő

52.900 Ft

A teljesen új Cross Hike GTX modellt arra tervezték, hogy a világ bármely pontján, bármilyen körülmények közt helytálljon: ezt a férfi túracipőt mély, többirányú talpmintázat, varrásmentes, zárt hálós felsőrész és vízálló Gore-Tex membrán jellemzi. Mozgékony, könnyű, mégis rendkívüli tapadással bír, alacsony szárkialakításának köszönhetően ráadásul lábad teljes mozgásszabadságát is garantálja akár technikásabb terepen is, taposd vele akár az Öt-Tó partjait, a Magas-Tátra szikláit, vagy épp Izland földjét.

Választás törlése
Cikkszám: L41293300.

Termék leírása

A Salomon eddigi terepfutó tapasztalatainak felhasználásával készült el az ikonikus Speedcross modellre hajazó külsejű, alacsony szárkialakítású Cross Hike GTX férfi túracipő, amely ideális választás mindazoknak, akik gyorsan, energikusan és hatékonyan szeretnek közlekedni a városon kívüli terepeken, mindezt bármilyen rossz időjárási körülmények között. A Cross Hike GTX varrásmentes, Gore-Tex vízálló-lélegző membránnal ellátott szintetikus felsőrésze mindezt az elvárást egyedülállóan kis súly, párnázott kényelem és maximális védelem mellett hozza. A felsőrésszel egybevarrt békanyelv konstrukciója hatékonyan tartja távol az apróbb kavicsokat, sarat és törmeléket, masszív, szintetikus rátéttel megerősített orrszekciója nagyfokú védelmet nyújt a lábujjaknak sziklás, köves talajon is, puha, megvastagított bokaszegélye pedig nemcsak stabilan tartja a bokát, de megakadályozza a vízhólyagok és kidörzsölésből adódó irritációk kialakulását még extra hosszútávú viselés, fokozott igénybevétel során is. A már megszokott csúcsminőségű Contagrip talp többirányú talpmintázata biztosítja a bármely irányba és irányból induló/érkező lépéseid stabilitását, saras talajon és lejtőfutásaid alkalmával extra tapadást biztosítva, hogy túráid alkalmával csak a természet szépségeire koncentrálhass.

Technikai jellemzők:

 • Modern megjelenésű, könnyű és dinamikus kialakítás.
 • A bokának nagy stabilitást ugyanakkor teljes mozgásszabadságot nyújtó alacsony szárkialakítás megvastagított, puha anyagú bokaszegéllyel a kényelemért és a védelemért.
 • Hegesztett technológiával készült varrásmentes, zárt hálós szintetikus felsőrész, mely extra tartósságot és védelmet nyújt a mostoha időjárási körülmények között.
 • Gore-Tex vízálló-lélegző membrán.
 • A további védelem érdekében speciális eljárással biztosítják, hogy a cipő szövete ne abszorbeálja a könnyű eső vagy zápor víztartalmát.
 • Masszívan megerősített orr- és sarokszekció.
 • A nyelv magasan össze van varrva a cipővel, így biztosítva a nem kívánt kavicsok és egyéb törmelék kívül tartását.
 • A Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően bekötése és kioldása villámgyors, nem lazul fel, vagy kötődik ki.
 • Fűzőrész feletti kis zsebbe (Lace Pocket) elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki.
 • Kivehető, mosható OrthoLite® talpbetét, mely kiváló párnázottságot, lélegző képességet és tartósságot nyújt, javítva a cipő kényelmét és teljesítményét.
 • EnergyCell+ puha, flexibilis, nagyfokú ütéscsillapítást nyújtó reszponzív EVA-hab középtalp.
 • Extra jól tapadó Contagrip TA külső talp megnövelt méretű és ritkásabb elhelyezésű chevron bordázattal: a nyíl forma helyett többirányú talpmintázat lehetővé teszi a minden irányban tökéletes elindulást, talajfogást, segítve a bármely terepen, lejtőkön is dinamikus, gyors mozgásban.
 • Talplejtés (drop): 10 mm
 • Tömeg: 385 g (42 2/3 méret)

Tetszeni fog neked…