Salomon Custom Zipped Pocket extra cipzáras zseb

Salomon Custom Zipped Pocket extra cipzáras zseb

6.200 Ft

A Salomon Custom Zipped Pocket (Black/White) extra cipzáras zseb extra térfogatot jelent bármelyik futóövön, futóhátizsákon, versenymellényen, ha erre szükséged van. Egyszerűen és gyorsan övre fűzhető, vagy két oldali kis füleivel a hátizsák más részére is felfüggeszthető, de akár normál utcai nadrágon, a mindennapi életben vagy utazáskor is jó szolgálatot tehet mint övtáska. Egy praktikus, sokoldalú cipzárral zárható tároló rekesz, ami rövid idő alatt nélkülözhetetlen kiegészítővé fog válni futásaid alkalmával. Nem csak Salomon termékekkel használható!

Cikkszám: L37993301.

Termék leírása

Salomon Custom Zipped Pocket extra cipzáras zseb. A könnyűsúlyú, mobil, cipzáras “zseb”-nek köszönhetően azonnal elérhetővé válnak azok a fontos dolgok, amiket eddig is szívesen magaddal vittél volna, de a ruházatod nem volt alkalmas az elpakolásukra – mobil, alapvető elsősegély felszerelés, könnyű esőkabát, táplálék, zsebkés, stb. A cipzáras zseb könnyen és egyszerűen felrakható egy derékövre – akár kiegészítő rekeszként a Salomon futóöveire, mellényeire, zsákjaira, valamint kulacs és ivótasak hordozására is tökéletes – de más márkák termékeivel is kombinálható!. A hordására alkalmas övön, derékpánton könnyedén elcsúsztatható a futó számára megfelelő pozícióba, akár a has, akár hát oldalra is. Az elrejthető rögzítő csatok könnyű fel-, és leszerelést tesznek lehetővé.

  • Elastic Power Mesh: Elasztikus, lélegző anyagból készült, ami tökéletesen idomul a testedhez, ráadásul 500mm-ig vízálló, 210D dupla ripstop anyagának köszönhetően nem szakad ki, óvja felszerelésed bokros, cserjés terepen és csapadékos időjárás esetén is.
  • Két belső rekesz.
  • Egy cipzáras belső zseb
  • Egy külön zseb a szemétnek (pl. táplálék csomagolása), így óvhatod környezeted.
  • A fényvisszaverő felületeknek köszönhetően látható maradsz még sötétben, rossz látási viszonyok között is.
  • Mérete: 10 x 20 x 5 mm
  • Színe: fekete/fehér (black/white)
  • Súlya: 25 gramm

Tetszeni fog neked…