Akció!
Salomon Eskape LTR férfi bőr túracipő
férfi túracipő

Salomon Eskape LTR bőr férfi túracipő

Most: 29.990 Ft 14.990 Ft

A Salomon Eskape LTR (Asphalt/Asphalt/Pewter) bőr férfi túracipő klasszikus külső ötvözve modern technológiákkal. Strapabíró valódi szarvasbőr felsőrésze a hétköznapokra is megfelelő lábbelivé teszi. Contragrip talpa extra erős stabilitást biztosít még gyors gyaloglás közben is, bármilyen köves, vegyes terepen.

Választás törlése
Cikkszám: L37330200.

Termék leírása

A Salomon Eskape LTR bőr férfi túracipő magas stabilitást nyújt az Advanced Chassis jóvoltából, a jól tapadó Contagrip talp pedig elősegíti a stabil járást köves, technikás terepen. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy terepen kényelmesen és gyorsan lehessen haladni vele. A könnyített Ortholite talpbetéte kivehető, mosható. Rendkívül stabil férfi túracipő agresszív talpkiképzéssel. Technikás trekking túrákhoz, nordic walkinghoz és teljesítménytúrázáshoz is kitűnő választás.

  • Teljes szarvasbőr felsőrész
  • Hagyományos fűző
  • Gumis lábujjvédő
  • Contragrip talp®, mely a biztos tapadásért felel vegyes talajon, mégsem hagyva nyomot padlón.
  • OrthoLite®  belső talp ötvözi az Ortholite® hab és az EVA sarok részt. Az Ortholite® hűsebb, szárazabb, kellemesen párnázottságot környezetet nyújt a talp számára. Feszességéből és hatékonyságából nem veszít. Az EVA sarok rész remek támogatást nyújt a sarok számára.
  • Mud Guard: sárvédő elemek a túracipőn körbe

További információk

Súly 430 g

Tetszeni fog neked…