Akció!
Salomon Mountain Zipoff férfi túranadrág
Salomon Mountain Zipoff férfi túranadrágSalomon Mountain Zipoff férfi túranadrágSalomon Mountain Zipoff férfi túranadrágSalomon Mountain Zipoff férfi túranadrág

Salomon Mountain Zip Off lecipzározható szárú férfi túranadrág

Most: 25.990 Ft 17.990 Ft

A Salomon Mountain Zip Off lecipzárazható szárú férfi túranadrág egy tökéletes tavaszi-nyári nadrág aktív embereknek. Anyaga nagyon vékony, így olyan mintha rajtad sem lenne, nagyon gyorsan szárad akár menet közben, viselőjén is. Anyaga rugalmas, így hegyek között, aktív mozgás közben is nagyon kényelmes. Lecipzárazható szára miatt gyakorlatilag két nadrágod lehet, egy hosszú és egy rövid, melyet kedved és az időjárás függvényében tudsz variálni. UV védelme nemcsak a nadrág élettartamát növeli, hanem téged is véd a káros sugarakkal szemben. Ne hagyd ki a csomagból nyaraláskor sem!

Választás törlése
Cikkszám: L32857300.

Termék leírása

A Salomon Mountain Zip Off lecipzárazható szárú férfi túranadrág könnyed ruhadarab, egyszerűen pakolható és remek szabású zsebekkel rendelkezik. Szintetikus anyaga szinte pillanatokon belül szárad és véd az UV-sugarakkal szemben is.

Technikai specifikáció:

  • 2 lső zseb
  • 1 cipzáras és 1 nyitott farzseb
  • Súlya mindössze 460 g
  • Lecipzárazható szárak
  • Cipzáras zseb a combon
  • UV-sugarak ellen védő anyag (UPF 50)

UPF védelem

A férfi túranadrág a komfort és védelem érdekében UV-védelemmel lett ellátva, mikroszálas anyaga kiszűri a káros UV sugarakat, kitűnő nedvesség elvezető és légáteresztő tulajdonságai megtartásával. Az UV-sugárzás a napsugarak láthatatlan része, bőrpirosodás, bőrégés, bőrrák, és további bőrbetegségek okozója.

Tetszeni fog neked…