Akció!
Salomon Movesense póló
pulzusmérő pántpulzusmérő pánt

Salomon Movesense póló integrált pulzusmérő pánttal

Most: 27.900 Ft 19.900 Ft

A Salomon Movesense póló integrált pulzusmérő pánttal és Exo kompressziós anyaggal az ínyencek felszerelése. Kényelmes és praktikus akár Suunto Ambit3 vagy Traverse órákkal, akár más Bluetooth Smart eszközzel akarod használni. Csak vedd fel a pólót, pattintsd rá a Suunto Smart Sensor Module-t és már indulhatsz is.

pulzusmérő pánt

Választás törlése
Cikkszám: L37798800.

Termék leírása

A Salomon Movesense póló integrált pulzusmérő pánttal sokak kedvencévé vált rövid időn belül. Nincs több pulzusmérő pánt probléma, nem csúszik el, nem dörzsöl ki, hiszen bele van varrva a póló anyagába. Kényelmes és praktikus akár Suunto Ambit3 és Traverse család tagjaival, akár más Bluetooth Smart eszközzel akarod használni. Csak vedd fel a pólót, pattintsd rá a Suunto Smart Sensor Module-t és már indulhatsz is. A funkcionális póló emellett a már jól ismert és bevált EXO struktúrával készült, tehát kompressziós hatású, illetve szuperül vezeti el az izzadságot a testről és nagyon gyorsan szárad. Az alján található szilikon csík megakadályozza, hogy mozgás közben a póló elcsússzon, eltekeredjen. A póló mellrészébe integrált Suunto Smart Sensor fogadó patent biztosítja a megfelelő adatátvitelt sport közben. Így gond nélkül használhatod Bluetooth Smart és Smart Ready eszközökkel, ahogy okostelefonokkal, tabletekkel, vagy természetesen Suunto Ambit3 és Traverse órákkal is. pulzusmérő pánt

Technikai részletek:

  • AdvancedSkin ACTIVE DRY technológia – aktív mozgás közben is szárazon tartja a testet, mivel az izzadságot elvezeti a bőrről, a speciálisan szött anyagban szétoszlatja azt, ami így gyorsan el tud párologni, vagyis nagyon gyorsan szárad.
  • Skinfit – testre simuló szabás
  • kerek nyak
  • lapos varrások
  • reflektív márkajel
  • kompressziós hatás
  • integrált Suunto Smart Sensor pulzusmérő pánt

Figyelem! A Suunto Smart Sensor Module nem tartozéka a pólónak,  külön kell megvenni!