Akció!
technikai felső
technikai felsőaláöltözetaláöltözettechnikai felsőtechnikai felső

Salomon Primo Warm LS CN Seamless Tee W női technikai felső

Most: 21.990 Ft 17.590 Ft

3D technológia a sportteljesítmény szolgálatába állítva. Thermo védelem 3D szövésű anyaggal a lélegzőképességért, a levegő szabad áramlásáért és a komfortért, a Primo Warm Long Sleeve Crew Neck technikai felső maximálisan teljesít. Ez a kerek nyakú változat azok számára, akiket zavar a magasabb nyak, vagy a cipzár.
A Salomon legújabb fejlesztése a 37.5™ technológia került felhasználásra, mely ötször gyorsabban szárad, mint a hasonló anyagok. A 37.5™ technológia a természetből származó alapanyagokból készül kemény vegyszerek nélkül, melyek irritálhatnák bőröd. A 37.5™ technológia elemi részecskéi tartósan ágyazódnak be az anyag szálaiba és ezért nem mosódnak ki, nem bomlanak el, a ruha teljes élettartama alatt teljesítenek.

Választás törlése
Cikkszám: L38288800.

Termék leírása

A Salomon Primo Warm LS CN Seamless Tee W kerek nyakú technikai felső elszívja a nedvességet a bőrről és poliészter-cocona kevert szálas anyagának köszönhetően nagyon gyorsan szárad és szuper a lélegzőképessége. A cocona szál emellett még természetes módon veszi fel a harcot a kellemetlen szagokkal is. Varrás nélküli kivitele és testtérképnek megfelelő 3D technológiás anyaga gondoskodik a párnázottságról és tartósságról. Extrán szellőző szövés a hón alatt, a hát közepén és a könyökhajlatban. Hosszú fazonja miatt jól takarja derekad, mélyen be tudod tűrni a nadrágba, ha szükségét érzed.

Technikai Specifikáció:

  • SEAMLESS, vagyis varrás nélküli technológia. Ez a konstrukció teszi a ruhát könnyebbé, puhábbá és még kopásállóbbá
  • Skin Fit testhez álló sportos szabás
  • Air Vent System a levegő szabad áramlását segíti elő a test körül megakadályozva annak túl melegedését.
  • Kerek nyakú szabás
  • 37.5™ Technology azért felelős, hogy optimális relatív nedvességtartalmat biztosítson mikroklímádban, aminek köszönhetően tested maghőmérséklete állandóan optimális maradjon és így jobba, hosszabba teljesíthess. A 37.5™ technológiás anyag ötször gyorsabban szárad, mint a hasonló anyagok. A 37.5™ technológia a természetből származó alapanyagokból készül kemény vegyszerek nélkül, melyek irritálhatnák bőröd. A 37.5™ technológia elemi részecskéi tartósan ágyazódnak be az anyag szálaiba és ezért nem mosódnak ki, nem bomlanak el, a ruha teljes élettartama alatt teljesítenek.
  • Anyaga: 69% PES, 28% PE, 3% EL
  • Tömege: 150 g

Tetszeni fog neked…