Akció!
Salomon Primo Warm Seamless Tight W női technikai aláöltözet nadrág
technikai aláöltözettechnikai aláöltözettechnikai aláöltözetaláöltözet

Salomon Primo Warm Seamless Tight W női technikai aláöltözet nadrág

Most: 21.990 Ft 17.600 Ft

3D technológia a sportteljesítmény szolgálatába állítva. Thermo védelem 3D szövésű anyaggal a lélegzőképességért, a levegő szabad áramlásáért és a komfortért, a Primo Warm Tight W női technikai aláöltözet maximálisan teljesít. Ez a változat azok számára lehet a legjobb választás, akik szeretik, ha a lábszáruk is védve van sportolás közben a külső réteg alatt.
A Salomon legújabb fejlesztése a 37.5™ technológia került felhasználásra, mely ötször gyorsabban szárad, mint a hasonló anyagok. A 37.5™ technológia a természetből származó alapanyagokból készül kemény vegyszerek nélkül, melyek irritálhatnák bőröd. A 37.5™ technológia elemi részecskéi tartósan ágyazódnak be az anyag szálaiba és ezért nem mosódnak ki, nem bomlanak el, a ruha teljes élettartama alatt teljesítenek.

Választás törlése
Cikkszám: L38289700.

Termék leírása

A Salomon Primo Warm Seamless Tight W női technikai aláöltözet elszívja a nedvességet a bőrről és poliészter-cocona kevert szálas anyagának köszönhetően nagyon gyorsan szárad és szuper a lélegzőképessége. A cocona szál emellett még természetes módon veszi fel a harcot a kellemetlen szagokkal is. Varrás nélküli kivitele és testtérképnek megfelelő 3D technológiás anyaga gondoskodik a párnázottságról és tartósságról. Extrán szellőző szövés a térd alatt és azokon a részeken, ahol a legintenzívebb az izzadás

Technikai Specifikáció:

  • SEAMLESS, vagyis varrás nélküli technológia. Ez a konstrukció teszi a ruhát könnyebbé, puhábbá és még kopásállóbbá
  • Skin Fit testhez álló sportos szabás
  • Air Vent System a levegő szabad áramlását segíti elő a test körül megakadályozva annak túl melegedését.
  • 37.5™ Technology azért felelős, hogy optimális relatív nedvességtartalmat biztosítson mikroklímádban, aminek köszönhetően tested maghőmérséklete állandóan optimális maradjon és így jobba, hosszabba teljesíthess. A 37.5™ technológiás anyag ötször gyorsabban szárad, mint a hasonló anyagok. A 37.5™ technológia a természetből származó alapanyagokból készül kemény vegyszerek nélkül, melyek irritálhatnák bőröd. A 37.5™ technológia elemi részecskéi tartósan ágyazódnak be az anyag szálaiba és ezért nem mosódnak ki, nem bomlanak el, a ruha teljes élettartama alatt teljesítenek.
  • Anyaga: 69% PES, 28% PE, 3% EL
  • Tömege: 100 g

Tetszeni fog neked…