Akció!
Salomon Sense Escape W női terepfutó cipő
Salomon Sense Escape W női terepfutó cipőSalomon Sense Escape W női terepfutó cipőSalomon Sense Escape W női terepfutó cipőSalomon Sense Escape W női terepfutó cipő

Salomon Sense Escape W női terepfutó cipő

Most: 33.990 Ft 23.800 Ft

Fedezd fel a terepfutás élményét és örömeit a Salomon Sense Escape W női terepfutó cipő használatával, amely az aszfaltos cipők kényelme, párnázottsága és lendülete mellett nyújtja majd a terepen szükséges védelmet és tapadást. A Sense Escape hibátlan választás akár első terepfutó cipőnek és a mesterséges terepektől eltérő futóstílussal való megismerkedéshez is.
sense_escape_tech

Választás törlése
Cikkszám: L40092900.

Termék leírása

A Salomon Sense Escape W női terepfutó cipő, ahogy a neve is mutatja, segít kiszabadulni a városból és felfedezni a terepfutás szépségét. Az aszfaltos és mesterséges terepre szánt futócipők párnázottságát, kényelmét és dinamizmusát ötvözi a vérbeli terepcipők stabilitásával, védelmével és tapadásával, így valóban tökéletes választás akár ahhoz is, hogy első, kezdetben bátortalan lépéseidet megtedd benne a szabad terepen. Szintetikus szövethálóból készült felsőrésze kellően flexibilis ahhoz, hogy még hosszabb távokon is mindenféle irritációtól mentes komfortérzetet és hibátlan illeszkedést nyújtson, ugyanakkor szintetikus megerősítéseinek és orrvédelmének köszönhetően a terepes használat igénybevételét is gond nélkül elviseli. A sarokrészen hangsúlyosan jelenlevő Vibe középtalp garantálja a kiméletes és reszponzív ütéscsillapítást, míg a Salomon csúcsmodellektől megörökölt Wet Contagrip gumitalp nedves-saras változékony terepen is biztos tapadást nyújt.

Salomon Sense Escape W női terepfutó cipő Vibe középtalp rendszere

Futás közben a lábizmok teljesítményének kb. 30%-a a keletkező vibráció közömbösítésére megy el! Ha tehát sikerül valamilyen más módon csökkenteni a vibrációt, akkor az izmok hatékonyabban és hosszabban tudnak előre repíteni, később fáradnak el és csökken a sérülés esélye is. Nem véletlenül olyan népszerűek a kompressziós termékek és nem véletlenül fejlesztik a cipőket is ebbe az irányba. A Salomon válasza a problémára a Vibe technológia, mely az Energy Cell+ és Opal habok egyedülálló kombinációjával nagyon hatékonyan töri meg a cipőn és így a lábon is átfutó vibrációs hullámokat, aminek köszönhetően lábizmaid arra koncentrálhatnak amiért futócipőt húztál, vagyis hogy minél gyorsabban és minél messzebb juss. Élvezd a Vibe technológia előnyét a Salomon Sense Escape cipőben!

Technikai jellemzők:

 • A női láb anatómiáját és sajátosságait figyelembe vevő keskenyebb kaptafa
 • Nylonszálakkal megerősített, kiválóan szellőző szintetikus szövet felsőrész ragasztott megerősítésekkel
 • Masszív megerősítéssel ellátott orrkialakítás a lábujjzóna teljeskörű védelméért.
 • Sensifit™ oldaltartás – gyakorlatilag a cipőfűző meghosszabbítása, aminek alsó vége a középtalpba van ágyazva. Így a cipőfűző nemcsak a lábfej tetején fogja a lábad, hanem a talptól kiindulva körbeöleli a lábat nagy stabilitást adva.
 • Hagyományos fűzőkialakítás
 • EnergyCell+ és Opal technológiákkal készült új fejlesztésű Salomon Vibe középtalp a tökéletes ütéselnyelés és a testet ért káros vibrációk minél hatékonyabb elnyelése érdekében.
 • Kiváló ütéselnyelést és anatómiai támaszt nyújtó formázott EVA talpágy.
 • Nagy menetstabilitást és lépésbiztonságot nyújtó sarokmerevítés
 • Új fejlesztésű, nedves-vizes, változékony terepen is jó, biztos és stabil tapadást nyújtó Wet Traction Contagrip gumitalp mély barázdákkal
 • Talplejtés (drop): 10 mm (29-19 mm).
 • Tömeg: 245 g (38-as méret)

További információk

Súly 410 g

Tetszeni fog neked…