Akció!
City Trail férfi futócipő

Salomon Sense Link City Trail férfi futócipő

Most: 29.990 Ft 14.990 Ft

A Salomon Sense Link City Trail férfi futócipő közepes sarokemelésének köszönhetően (15mm – 9mm) a középtalpon és a talp elülső részén futóknak is kedvez. Ez a City Trail futócipő garantáltan megállja helyét a változó városi terepen.

Választás törlése
Cikkszám: L37324900.

Termék leírása

A Salomon Sense Link City Trail férfi futócipő egyesíti az aszfalt és a terepcipők előnyeit, ezáltal létrehozva egy új kategóriát, amit a Salomon CITY TRAIL™-nek nevezett el.

A CITY TRAIL™ egy jobb, újfajta módja a futásnak. Általa megtapasztalhatod a szabadság érzését és a terepfutás nagyobb fizikai kihívását is – fel a lépcsőkön, keresztül a parkokon és vissza az utcákra – az egész városon át. Új, kevésbé konvencionális helyek felfedezése többféle talajon keresztül, számodra is meg fogja mutatni, hogy a városban futás is lehet annyira változatos, mint a terepfutás a hegyek között.
Minden városban találsz kikövezett ösvényeket, sétáló emberekkel zsúfolt részeket, korcsolyázó, lovagló, kerékpározó embereket, akik ugyanazon az útvonalon közlekednek az egyformaság végtelen parádéjában, de ezen utak hálózatában vannak lépcsők, parkok, mezők, hidak is. A CITY TRAIL™ segítségével, ki tudsz szakadni a mindennapi rutinos útvonaladból, ezáltal kalandossá teheted a városi futásodat!

City Trail Running

City Trail Running

Termékjellemzők:

  • Sensifit™ rendszer, ami tökéletesen illeszkedik, így kényelmesen és biztonságosan tartja a lábat.
  • EndoFit™ technológia belső bélés a megfelelő helyeken öleli körül a lábfejet, így biztosít pontos illeszkedést
  • Contragrip® talp, mely a biztos tapadásért felel vegyes talajon, mégsem hagyva nyomot padlón, teremben.
  • OrthoLite®  belső talp ötvözi az Ortholite® hab és az EVA sarok részt. Az Ortholite® hűsebb, szárazabb, kellemesen párnázottságot környezetet nyújt a talp számára. Feszességéből és hatékonyságából nem veszít. Az EVA sarok rész remek támogatást nyújt a sarok számára.
  • Az OS Tendon rendszer megfelelő átgördülést és ütéscsillapítást biztosít a talajra érkezéstől az ellépésig.
  • Propriotection™ védelem

 

City Trail Running

City Trail Running

City Trail Running

City Trail Running

További információk

Súly 260 g

Tetszeni fog neked…