Akció!
terepfutó cipő
terepfutó cipő

Salomon Sense Mantra 3 W női terepfutó cipő

Most: 34.990 Ft 23.990 Ft

A Salomon Sense Mantra 3 W női terepfutó cipő gondosan kombinálja az érzést és a csillapítást, szuper választás a természetes futás kedvelőinek könnyű terepen vagy városban.

Választás törlése
Cikkszám: L39013400.

Termék leírása

A Salomon Sense Mantra 3 női terepfutó cipő könnyű terepre és városi futásokhoz. Ez a modell egyesíti az aszfalt és a terepcipők előnyeit.

Az úgynevezett városi terepfutás egy jobb, újfajta módja a futásnak. Általa megtapasztalhatod a szabadság érzését és a terepfutás nagyobb fizikai kihívását is – fel a lépcsőkön, keresztül a parkokon és vissza az utcákra – az egész városon át. Új, kevésbé konvencionális helyek felfedezése többféle talajon keresztül, számodra is meg fogja mutatni, hogy a városban futás is lehet annyira változatos, mint a terepfutás a hegyek között.
Minden városban találsz kikövezett ösvényeket, sétáló emberekkel zsúfolt részeket, korcsolyázó, lovagló, kerékpározó embereket, akik ugyanazon az útvonalon közlekednek az egyformaság végtelen parádéjában, de ezen utak hálózatában vannak lépcsők, parkok, mezők, hidak is. A városi terepfutás segítségével, ki tudsz szakadni a mindennapi rutinos útvonaladból, ezáltal kalandossá teheted a városi futásodat!

City Trail Running

City Trail Running

Technikai paraméterek:

  • Sensifit™ rendszer, ami tökéletesen körbeöleli a lábfejet, így kényelmesen és biztonságosan tartja a lábat.
  • Contragrip® talp, mely a biztos tapadásért felel vegyes talajon, mégsem hagyva nyomot padlón, teremben.
  • Profeel Film réteg a talpban biztosítja a védelmet a tereptárgyaktól.
  • Tömörített EVA talp
  • Az Ortholite®-hab belső talp hűsítő hatású, a láb számára szárazabb környezetet biztosító, extra csillapítással is szolgáló ágyat képez, plusz párnázottsággal és tartással ad a sarokrésznél.
  • Endofit™ – Az ilyen rendszerrel készült cipők nyelve szélesen átöleli a lábfejet közvetlenebb kontrollt kínálva ezzel és kevesebb kidörzsölődési lehetőséget. A nyelv magasan össze van varrva a cipővel, így biztosítva a nem kívánt kavicsok és egyéb törmelék kívül tartását.
  • Propriotection™ a propriception (érzés) és védelem gondos kombinációja
  • Az OS Tendon rendszer megfelelő átgördülést és ütéscsillapítást biztosít a talajra érkezéstől az ellépésig.
  • QuickLace fűző, a fűzőrész feletti kis zsebbe elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki (Lace Pocket).
  • Súrlódás mentes cipőfűző szemek a gyors és könnyű cipőfűzés érdekében.
City Trail Running

City Trail Running

További információk

Súly 270 g

Tetszeni fog neked…