Akció!
Salomon Sense Pro Max férfi terepfutó cipő
Salomon Sense Pro Max férfi terepfutó cipőSalomon Sense Pro Max férfi terepfutó cipőSalomon Sense Pro Max férfi terepfutó cipő

Salomon Sense Pro Max férfi terepfutó cipő

Most: 46.990 Ft 32.900 Ft

Kifutó szín, utolsó párak!

 

Sense Pro Max, a Salomon teljes technológiai fegyvertárát felvonultató, professzionális felszereltségű terepfutó cipő, amely új távlatokat nyit meg futásaid előtt. Élvezd a futás minden pillanatát, gyönyörködj a táj szépségeiben és fedezd fel, hogy minden megtett méter egy nagyszerű utazás fontos része.

 

Futás közben a lábizmok teljesítményének kb. 30%-a a keletkező vibráció közömbösítésére megy el! Ha tehát sikerül valamilyen más módon csökkenteni a vibrációt, akkor az izmok hatékonyabban és hosszabban tudnak előre repíteni, később fáradnak el és csökken a sérülés esélye is. Nem véletlenül olyan népszerűek a kompressziós termékek és nem véletlenül fejlesztik a cipőket is ebbe az irányba. A Salomon válasza a problémára a Vibe technológia, mely az Energy Cell+ és Opal habok egyedülálló kombinációjával nagyon hatékonyan töri meg a cipőn és így a lábon is átfutó vibrációs hullámokat, aminek köszönhetően lábizmaid arra koncentrálhatnak amiért futócipőt húztál, vagyis hogy minél gyorsabban és minél messzebb juss. Élvezd a Vibe technológia előnyét a Salomon Sense Pro Max cipőben!

 

Választás törlése
Cikkszám: L40241100.

Termék leírása

A Sense Pro Max a Salomon egyik legfontosabb újításával, a Vibe középtalp rendszerrel ellátott, professzionális felszereltségű férfi terepfutó cipő. A Vibe talprendszer EnergyCell+ tökéletes energia visszacsatolást biztosító formázott talpanyagába integrált Opal ütéselnyelő betétek az eddigi leghatékonyabb módon szűrik ki a futás közben a testet ért káros vibrációkat kiemelkedő mozgáskontroll és stabilitás mellett. Felsőrészének nagyrészt varrásmentes technológiával készült 3D Stretch AirMesh nyitott hálós szövete kiváló szellőzést nyújt kimondottan meleg időjárási körülmények között is, ráadásul a varrások minimalizálása révén az esetleges nyomáspontokból adódó irritáció lehetőségét is sikerült a minimálisra szorítani. Az együttesen használt SensiFit és EndoFit technológiáknak köszönhetően a cipő már az első próbánál a lábadra simul és minden megtett kilóméter után csak még inkább azt fogod érezni, ezt a futócipőt lényegében a lábadra szabták.

Sense Pro Max férfi terepfutó cipő technikai jellemzői:

  • Maximális szellőzőképességet biztosító 3D Stretch Air Mesh nyitott hálós felsőrész.
  • Részben varrásmentes technológiával készült, a kellemetlen nyomáspontokat kiküszöbölő felsőrész kialakítás.
  • Kombinált Sensifit és Endofit technológiák a precíz, gyakorlatilag lábra formázott illeszkedés érdekében.
  • Endofit™ – Az ilyen rendszerrel készült cipők nyelve szélesen átöleli a lábfejet közvetlenebb kontrollt kínálva ezzel és kevesebb kidörzsölődési lehetőséget.
  • Sensifit™ – Gyakorlatilag a cipőfűző meghosszabbítása, aminek alsó vége a középtalpba van ágyazva. Így a cipőfűző nemcsak a lábfej tetején fogja a lábad, hanem a talptól kiindulva körbeöleli a lábat nagy stabilitást adva.
  • Quicklace gyorsfűző, mellyel egy mozdulat alatt oldható és szorítható a cipő, a nyúlás mentes, erős fűző stabilan és biztosan tart a legdurvább körülmények között is.
  • Törésmentes fűzőszemek garantálják, hogy a fűző könnyen csússzon, gyorsan állítható legyen, ne dörzsölődjön és így sokáig jól szolgáljon.
  • Lace Pocket nyelvbe épített kiszseb a maradék fűzőszár elrejtésére.
  • A saroktól a talp középrészéig húzódó EnergyCell+ és Opal technológiákkal készült új fejlesztésű Salomon Vibe középtalp a tökéletes ütéselnyelés és a testet ért káros vibrációk minél hatékonyabb elnyelése érdekében.
  • Kiváló ütéselnyelést és anatómiai támaszt nyújtó formázott EVA középtalp.
  • Talprészbe épített Profeel Film merevítő betétek, amelyek egyaránt védik a lábat és növelik a cipő futás közbeni mozgáskontrollját és általános gördülékenységét a cipőtalp középrészének stabilitása által.
  • Új fejlesztésű, nedves-vizes terepen is jó, biztos és stabil tapadást nyújtó Wet Traction Contagrip gumitalp.
  • Talplejtés (drop): 6 mm (30 mm / 24 mm)

  • Tömeg: 580 gramm / pár (42-es méret)

Tetszeni fog neked…