Akció!
Salomon Sense Pro Max W női terepfutó cipő
Salomon Sense Pro Max W női terepfutó cipőSalomon Sense Pro Max W női terepfutó cipőSalomon Sense Pro Max W női terepfutó cipő

Salomon Sense Pro Max W női terepfutó cipő

Most: 46.990 Ft 32.900 Ft

Sense Pro Max W, a Salomon teljes technológiai fegyvertárát felvonultató, professzionális felszereltségű terepfutó cipő, amely új távlatokat nyit meg futásaid előtt. Élvezd a futás minden pillanatát, gyönyörködj a táj szépségeiben és fedezd fel, hogy minden megtett méter egy nagyszerű utazás fontos része.

Futás közben a lábizmok teljesítményének kb. 30%-a a keletkező vibráció közömbösítésére megy el! Ha tehát sikerül valamilyen más módon csökkenteni a vibrációt, akkor az izmok hatékonyabban és hosszabban tudnak előre repíteni, később fáradnak el és csökken a sérülés esélye is. Nem véletlenül olyan népszerűek a kompressziós termékek és nem véletlenül fejlesztik a cipőket is ebbe az irányba. A Salomon válasza a problémára a Vibe technológia, mely az Energy Cell+ és Opal habok egyedülálló kombinációjával nagyon hatékonyan töri meg a cipőn és így a lábon is átfutó vibrációs hullámokat, aminek köszönhetően lábizmaid arra koncentrálhatnak amiért futócipőt húztál, vagyis hogy minél gyorsabban és minél messzebb juss. Élvezd a Vibe technológia előnyét a Salomon Sense Pro Max cipőben!

Választás törlése
Cikkszám: L39248700.

Termék leírása

A Sense Pro Max W a Salomon egyik legfontosabb újításával, a Vibe középtalp rendszerrel ellátott, professzionális felszereltségű női terepfutó cipő. A Vibe talprendszer EnergyCell+ tökéletes energia visszacsatolást biztosító formázott talpanyagába integrált Opal ütéselnyelő betétek az eddigi leghatékonyabb módon szűrik ki a futás közben a testet ért káros vibrációkat kiemelkedő mozgáskontroll és stabilitás mellett. Felsőrészének nagyrészt varrásmentes technológiával készült 3D Stretch AirMesh nyitott hálós szövete kiváló szellőzést nyújt kimondottan meleg időjárási körülmények között is, ráadásul a varrások minimalizálása révén az esetleges nyomáspontokból adódó irritáció lehetőségét is sikerült a minimálisra szorítani. Az együttesen használt SensiFit és EndoFit technológiáknak köszönhetően a cipő már az első próbánál a lábadra simul és minden megtett kilométer után csak még inkább azt fogod érezni, ezt a futócipőt lényegében a lábadra szabták.

A Sense Pro Max W női terepfutó cipő új fejlesztésű, maximális ütéscsillapítást biztosító Vibe középtalp rendszere

Sense Pro Max W női terepfutó cipő technikai jellemzői:

 • A női láb anatómiai sajátosságait figyelembe vevő kaptafa és kialakítás
 • Maximális szellőzőképességet biztosító 3D Stretch Air Mesh nyitott hálós felsőrész.
 • Részben varrásmentes technológiával készült, a kellemetlen nyomáspontokat kiküszöbölő felsőrész kialakítás.
 • Kombinált Sensifit és Endofit technológiák a precíz, gyakorlatilag lábra formázott illeszkedés érdekében.
 • Endofit™ – Az ilyen rendszerrel készült cipők nyelve szélesen átöleli a lábfejet közvetlenebb kontrollt kínálva ezzel és kevesebb kidörzsölődési lehetőséget.
 • Sensifit™ – Gyakorlatilag a cipőfűző meghosszabbítása, aminek alsó vége a középtalpba van ágyazva. Így a cipőfűző nemcsak a lábfej tetején fogja a lábad, hanem a talptól kiindulva körbeöleli a lábat nagy stabilitást adva.
 • Quicklace gyorsfűző, mellyel egy mozdulat alatt oldható és szorítható a cipő, a nyúlás mentes, erős fűző stabilan és biztosan tart a legdurvább körülmények között is.
 • Törésmentes fűzőszemek garantálják, hogy a fűző könnyen csússzon, gyorsan állítható legyen, ne dörzsölődjön és így sokáig jól szolgáljon.
 • Lace Pocket nyelvbe épített kiszseb a maradék fűzőszár elrejtésére.
 • A saroktól a talp középrészéig húzódó EnergyCell+ és Opal technológiákkal készült új fejlesztésű Salomon Vibe középtalp a tökéletes ütéselnyelés és a testet ért káros vibrációk minél hatékonyabb elnyelése érdekében.
 • Kiváló ütéselnyelést és anatómiai támaszt nyújtó formázott EVA köztestalp.
 • Talprészbe épített Profeel Film merevítő betétek, amelyek egyaránt védik a lábat és növelik a cipő futás közbeni mozgáskontrollját és általános gördülékenységét a cipőtalp középrészének stabilitása által.
 • Új fejlesztésű, nedves-vizes terepen is jó, biztos és stabil tapadást nyújtó Wet Traction Contagrip gumitalp.
A Salomon Sense Pro Max W női terepfutó cipő nedves terepen is jó tapadást biztosító Wet Contagrip talpa a ProFeel Film merevítéssel

A Salomon Sense Pro Max W női terepfutó cipő nedves terepen is jó tapadást biztosító Wet Contagrip talpa a ProFeel Film merevítéssel

 • Talplejtés (drop): 6 mm (30 mm / 24 mm).
 • Tömeg: 500 gramm / pár (42-es méret).
futócipő

Salomon EndoFit™ nyelvrendszer

futócipő

Salomon SensiFit™ fűzőrendszer

 

 

 

 

 

 

 

 

Tetszeni fog neked…