Akció!
city trail futócipő
city trail futócipőcity trail futócipőcity trail futócipő

Salomon Sense Pulse City Trail férfi futócipő

Most: 41.990 Ft 16.900 Ft

A Salomon Sense Pulse (Black/White/Real Green) férfi futócipő a Sense Propulse kistestvére. A koncepció megegyezik, tehát extra csillapítás az oversize középtalpnak köszönhetően, illetve az orrész felé vékonyodó talp adta ív itt is segít az előregördülésben, haladásban. Egy remek City Trail cipő vagány városi és könnyű terepfutásokhoz nagyobb testsúly és hosszabb távok esetén is, vagy ha egyszerűn csak szeretnél egy komolyabb csillapítású futócipőt.

Választás törlése
Cikkszám: L37833600.

Termék leírása

A Salomon Sense Pulse férfii futócipő talpa kicsit keményebb, mint a Propulse talpa, emiatt talán a gördítő funkció kicsit mintha jobban érvényesülne, de ez lehet csak a mi érzésünk. A talpvastagság megegyezik a két modellnél. A Sense Pulse klasszikus fűzős és egy egyszerűbb talpbetét van benne, mint a Propulse-ban.

Technikai paraméterek:

  • Endofit™ – Az ilyen rendszerrel készült cipők nyelve szélesen átöleli a lábfejet közvetlenebb kontrollt kínálva ezzel és kevesebb kidörzsölődési lehetőséget.
  • Contagrip® – A Salomon saját fejlesztésű és gyártású talpa, mely nagyon jó tapadást biztosít és jól bírja a strapát.
  • Pro Protection – Csak a Salomon Sense család tagjaiban megtalálható nagyon vékony és könnyű, extra védelmet és stabilitást adó filmréteg két EVA hab között.

Tetszeni fog neked…