Akció!
city trail futócipő
city trail futócipőnői city trail futócipő

Salomon Sense Pulse City Trail női futócipő

Most: 41.990 Ft 19.990 Ft

A Salomon Sense Pulse (Papaya-B/Lotus Pink/Granny Green) futócipő a Sense Propulse kistestvére. A koncepció megegyezik, tehát extra csillapítás az oversize középtalpnak köszönhetően, illetve az orrész felé vékonyodó talp adta ív itt is segít az előregördülésben, tehát a haladásban. Egy remek City Trail cipő vagány városi és könnyű terepfutásokhoz nagyobb testsúly és hosszabb távok esetén is, vagy ha egyszerűn csak szeretnél egy komolyabb csillapítású futócipőt.

Választás törlése
Cikkszám: L37660400.

Termék leírása

A Salomon Sense Pulse női futócipő talpa kicsit keményebb, mint a Propulse talpa, emiatt talán a gördítő funkció kicsit mintha jobban érvényesülne, de ez lehet csak a mi érzésünk. A talpvastagság megegyezik a két modellnél. A Sense Pulse klasszikus fűzős és egy egyszerűbb talpbetét van benne, mint a Propulse-ban.

Technikai paraméterek:

  • Endofit™ – Az ilyen rendszerrel készült cipők nyelve szélesen átöleli a lábfejet közvetlenebb kontrollt kínálva ezzel és kevesebb kidörzsölődési lehetőséget.
  • Contagrip® – A Salomon saját fejlesztésű és gyártású talpa, mely nagyon jó tapadást biztosít és jól bírja a strapát.
  • Pro Protection – Csak a Salomon Sense család tagjaiban megtalálható nagyon vékony és könnyű, extra védelmet és stabilitást adó filmréteg két EVA hab között.

Tetszeni fog neked…