Akció!
Salomon Sense Ride 3 férfi terepfutó cipő
Salomon Sense Ride 3 férfi terepfutó cipőSalomon Sense Ride 3 férfi terepfutó cipőSalomon Sense Ride 3 férfi terepfutó cipőSalomon Sense Ride 3 férfi terepfutó cipőChristoffer Sjostrom

Salomon Sense Ride 3 férfi terepfutó cipő

Most: 41.990 Ft 35.690 Ft

A Sense Ride 3 férfi terepfutó cipő minden kalandra elkísér terepen. Az aszfaltcipőknél bevált megoldásokból merít, hogy sokoldalú kényelmet és puha párnázottságot biztosítson. Minden esetben jó választás, hiszen az extra tapadás és kényelem érdekében terepspecifikus technológiákkal is elláttuk, például törmelékszűrő hálóval, a talaj egyenetlenségeit tompító betéttel és tapadást biztosító Contagrip® talppal.

Választás törlése
Cikkszám: L40960200.

Termék leírása

Ha sokoldalúan felhasználható terepfutó cipőt keresel a mindennapokra, akkor a Salomon Sense Ride 3 férfi terepfutó cipő számodra is jó választás lesz. Mivel az aszfalt inspirálta ezzel a cipővel még kényelmesebb lesz a futás az extra párnázottságnak, az Optivibe rezgéselnyeléssel optimalizált középtalpnak és a Decoupling technológiának köszönhetően. Aktív és egyenletes kényelmet biztosít puha felsőrésszel és ideális védelemmel készült. Talpa minden terepen megfelelően tapad. A gumi anyagú Contagrip® talp kiemelkedő tapadást biztosít, míg a Profeel réteg megvédi a lábat a terep éles tárgyaitól.

Technikai információk:

  • Kényelmes, jól csillapított
  • Törmelékvédő hálóval készült
  • Contagrip® TA talp
  • Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően bekötése és kioldása villámgyors, sosem lazul fel, vagy kötődik ki.
  • Fűzőrész feletti kis zsebbe (Lace Pocket) elrejthető a záróklipsz és a fűző, így nem lóg ki.
  • Tömege: 280 g (mérettől függően eltérés lehet)