Akció!
Salomon Sense Ride GTX Invisible Fit férfi terepfutó cipő
Salomon Sense Ride GTX Invisible Fit férfi terepfutó cipőSalomon Sense Ride GTX Invisible Fit férfi terepfutó cipőSalomon Sense Ride GTX Invisible Fit férfi terepfutó cipő

Salomon Sense Ride GTX Invisible Fit férfi terepfutó cipő

Most: 52.990 Ft 44.990 Ft

A Sense Ride egy könnyű, a Salomon Vibe talptechnológiáját felvonultató terepfutó cipő, amely elég kényelmet és csillapítást nyújt ahhoz, hogy akár egész napodat a terepen tölthesd. A cipő átlagon felüli párnázottsága komfortossá teszi a hosszú futásokat még egyenetlen, durva terepen is, középtalpának és külsőtalpának felépítése segíti a lendületes futást és lehetővé teszi, hogy az eltérő tereptípusok közti váltásokkor se kelljen az ideális ritmust változtatnod, míg Contagrip külsőtalpa kiváló tapadást nyújt a laza, kemény, nedves és száraz felületeken egyaránt. Az új fejlesztésű, minden eddigi membrántechnológiai eljárást forradalmasító Gore-Tex Invisible Fit vízálló-lélegző membrán kisebb súly és nagyobb kényelem valamint komfortosabb belső illeszkedés mellett nyújt teljes időjárás állóságot, így ezt a Sense Ride modellt a késő őszi-téli latyak megérkezésével sem kell majd a szekrénybe száműznöd.

Futás közben a lábizmok teljesítményének kb. 30%-a a keletkező vibráció közömbösítésére megy el! Ha tehát sikerül valamilyen más módon csökkenteni a vibrációt, akkor az izmok hatékonyabban és hosszabban tudnak előre repíteni, később fáradnak el és csökken a sérülés esélye is. Nem véletlenül olyan népszerűek a kompressziós termékek és nem véletlenül fejlesztik a cipőket is ebbe az irányba. A Salomon válasza a problémára a Vibe technológia, mely az Energy Cell+ és Opal habok egyedülálló kombinációjával nagyon hatékonyan töri meg a cipőn és így a lábon is átfutó vibrációs hullámokat, aminek köszönhetően lábizmaid arra koncentrálhatnak amiért futócipőt húztál, vagyis hogy minél gyorsabban és minél messzebb juss. Élvezd a Vibe technológia előnyét a Salomon Sense Ride cipőben!

Választás törlése
Cikkszám: L40494000.

Termék leírása

Salomon Sense Ride GTX Invisible Fit teljes vízállósággal rendelkező könnyű és extrakényelmes, a Vibe talptechnológiának köszönhetően kiváló csillapítással és stabilitással rendelkező férfi terepfutó cipő, hosszú futásaid és az ismeretlen terepek meghódításának felülmúlhatatlan négyévszakos társa.

A Sense Ride férfi terepfutó cipő új fejlesztésű, maximális ütéscsillapítást biztosító Vibe középtalp rendszere

A Sense Ride férfi terepfutó cipő új fejlesztésű, maximális ütéscsillapítást biztosító Vibe középtalp rendszere

Technikai jellemzők:

 • Gyakori, hosszabb futásokhoz kialakított, dinamikus, lendületes és stabil futást elősegítő flexibilis és kiválóan csillapító kialakítás.
 • Gore-Tex Invisible Fit vízálló-lélegző membrán
 • Maximális szellőzőképességet és rugalmas, precíz illeszkedést biztosító 3D Stretch Air Mesh hálós felsőrész.
 • Részben varrásmentes technológiával készült, a kellemetlen nyomáspontokat kiküszöbölő felsőrész kialakítás.
 • Kombinált Sensifit és Endofit technológiák a precíz, gyakorlatilag lábra formázott illeszkedés érdekében.
 • Endofit™ – Az ilyen rendszerrel készült cipők nyelve szélesen átöleli a lábfejet közvetlenebb kontrollt kínálva ezzel és kevesebb kidörzsölődési lehetőséget.
 • Sensifit™ – Gyakorlatilag a cipőfűző meghosszabbítása, aminek alsó vége a középtalpba van ágyazva. Így a cipőfűző nemcsak a lábfej tetején fogja a lábad, hanem a talptól kiindulva körbeöleli a lábat nagy stabilitást adva.
 • Quicklace gyorsfűző, mellyel egy mozdulat alatt oldható és szorítható a cipő, a nyúlás mentes, erős fűző stabilan és biztosan tart a legdurvább körülmények között is.
 • Törésmentes fűzőszemek garantálják, hogy a fűző könnyen csússzon, gyorsan állítható legyen, ne dörzsölődjön és így sokáig jól szolgáljon.
 • Lace Pocket nyelvbe épített kiszseb a maradék fűzőszár elrejtésére.
 • Formázott, habosított, antibakteriális, kivehető és mosható Ortholite talpbetét.
 • A saroktól a talp középrészéig húzódó EnergyCell+ és Opal technológiákkal készült új fejlesztésű Salomon Vibe középtalp a tökéletes ütéselnyelés és a testet ért káros vibrációk minél hatékonyabb elnyelése érdekében.
 • Kiváló ütéselnyelést és anatómiai támaszt nyújtó formázott EVA köztestalp.
 • Talprészbe épített Profeel Film merevítő betétek, amelyek egyaránt védik a lábat és növelik a cipő futás közbeni mozgáskontrollját és általános gördülékenységét a cipőtalp középrészének stabilitása által.
 • Új fejlesztésű, nedves-vizes terepen is jó, biztos és stabil tapadást nyújtó Wet Traction Contagrip gumitalp.
 • Talplejtés: 27 mm/19 mm (8mm drop)
 • Tömeg: 604 g / pár (42 2/3 méret)

A forradalmian új Gore-Tex Invisible Fit membrántechnológia kimondottan a futók igényei szerint lett kifejlesztve, lényege, hogy az eddigi hagyományos vízhatlan konstrukció helyett az immár egy darabból készült hajszálvékony membránanyagot közvetlenül a cipő vékony felsőrészének belső felületére ragasztják, így a futócipő a membrán behelyezése után sem veszít flexibilitásából és puhaságából. Felvéve azt a precíz illeszkedést  és lágy viselési komfortot nyújtja, amely eddig csak a membrán nélküli lábbeliktől volt elvárható. Ráadásul mivel a belső membránanyag egy darabból készül, így sikerült kiküszöbölni a sarok- és bokarészen elhelyezett varratok esetleges dörzsölését és irritációját, valamint a megvastagodott illesztések és a belső gyűrődések diszkomfort érzetétől sem kell tovább tartani. A minimális súlyú membránnal ellátott felsőrész rásimul a lábra, a megnövekedett kényelmen túl így jobb szellőzőképességet és hőkontrollt is biztosít a vízállóság csökkenése nélkül.

Tetszeni fog neked…