Akció!
Salomon Sense Ride GTX Invisible Fit W női terepfutó cipő
Salomon Sense Ride GTX Invisible Fit W női terepfutó cipőSalomon Sense Ride GTX Invisible Fit W női terepfutó cipőSalomon Sense Ride GTX Invisible Fit W női terepfutó cipő

Salomon Sense Ride GTX Invisible Fit W női terepfutó cipő

Most: 52.990 Ft 44.990 Ft

A Sense Ride GTX Invisible Fit W egy könnyű, a Salomon Vibe talptechnológiáját felvonultató női terepfutó cipő, amely elég kényelmet és csillapítást nyújt ahhoz, hogy akár egész napodat a terepen tölthesd. A cipő átlagon felüli párnázottsága komfortossá teszi a hosszú futásokat még egyenetlen, durva terepen is, középtalpának és külsőtalpának felépítése segíti a lendületes futást és lehetővé teszi, hogy az eltérő tereptípusok közti váltásokkor se kelljen az ideális ritmust változtatnod, míg Contagrip külsőtalpa kiváló tapadást nyújt a laza, kemény, nedves és száraz felületeken egyaránt. Az új fejlesztésű, minden eddigi membrántechnológiai eljárást forradalmasító Gore-Tex Invisible Fit vízálló-lélegző membrán kisebb súly és nagyobb kényelem valamint komfortosabb belső illeszkedés mellett nyújt teljes időjárás állóságot, így ezt a Sense Ride modellt a késő őszi-téli latyak megérkezésével sem kell majd a szekrénybe száműznöd.

Futás közben a lábizmok teljesítményének kb. 30%-a a keletkező vibráció közömbösítésére megy el! Ha tehát sikerül valamilyen más módon csökkenteni a vibrációt, akkor az izmok hatékonyabban és hosszabban tudnak előre repíteni, később fáradnak el és csökken a sérülés esélye is. Nem véletlenül olyan népszerűek a kompressziós termékek és nem véletlenül fejlesztik a cipőket is ebbe az irányba. A Salomon válasza a problémára a Vibe technológia, mely az Energy Cell+ és Opal habok egyedülálló kombinációjával nagyon hatékonyan töri meg a cipőn és így a lábon is átfutó vibrációs hullámokat, aminek köszönhetően lábizmaid arra koncentrálhatnak amiért futócipőt húztál, vagyis hogy minél gyorsabban és minél messzebb juss. Élvezd a Vibe technológia előnyét a Salomon Sense Ride cipőben!

Választás törlése
Cikkszám: L40494200.

Termék leírása

Salomon Sense Ride GTX Invisible Fit teljes vízállósággal rendelkező könnyű és extrakényelmes, a Vibe talptechnológiának köszönhetően kiváló csillapítással és stabilitással rendelkező női terepfutó cipő, hosszú futásaid és az ismeretlen terepek meghódításának felülmúlhatatlan négyévszakos társa.

A Sense Ride férfi terepfutó cipő új fejlesztésű, maximális ütéscsillapítást biztosító Vibe középtalp rendszere

A Sense Ride férfi terepfutó cipő új fejlesztésű, maximális ütéscsillapítást biztosító Vibe középtalp rendszere

Technikai jellemzők:

 • Gyakori, hosszabb futásokhoz kialakított, dinamikus, lendületes és stabil futást elősegítő flexibilis és kiválóan csillapító kialakítás.
 • Gore-Tex Invisible Fit vízálló-lélegző membrán
 • Maximális szellőzőképességet és rugalmas, precíz illeszkedést biztosító 3D Stretch Air Mesh hálós felsőrész.
 • Részben varrásmentes technológiával készült, a kellemetlen nyomáspontokat kiküszöbölő felsőrész kialakítás.
 • Kombinált Sensifit és Endofit technológiák a precíz, gyakorlatilag lábra formázott illeszkedés érdekében.
 • Endofit™ – Az ilyen rendszerrel készült cipők nyelve szélesen átöleli a lábfejet közvetlenebb kontrollt kínálva ezzel és kevesebb kidörzsölődési lehetőséget.
 • Sensifit™ – Gyakorlatilag a cipőfűző meghosszabbítása, aminek alsó vége a középtalpba van ágyazva. Így a cipőfűző nemcsak a lábfej tetején fogja a lábad, hanem a talptól kiindulva körbeöleli a lábat nagy stabilitást adva.
 • Quicklace gyorsfűző, mellyel egy mozdulat alatt oldható és szorítható a cipő, a nyúlás mentes, erős fűző stabilan és biztosan tart a legdurvább körülmények között is.
 • Törésmentes fűzőszemek garantálják, hogy a fűző könnyen csússzon, gyorsan állítható legyen, ne dörzsölődjön és így sokáig jól szolgáljon.
 • Lace Pocket nyelvbe épített kiszseb a maradék fűzőszár elrejtésére.
 • Formázott, habosított, antibakteriális, kivehető és mosható Ortholite talpbetét.
 • A saroktól a talp középrészéig húzódó EnergyCell+ és Opal technológiákkal készült új fejlesztésű Salomon Vibe középtalp a tökéletes ütéselnyelés és a testet ért káros vibrációk minél hatékonyabb elnyelése érdekében.
 • Kiváló ütéselnyelést és anatómiai támaszt nyújtó formázott EVA köztestalp.
 • Talprészbe épített Profeel Film merevítő betétek, amelyek egyaránt védik a lábat és növelik a cipő futás közbeni mozgáskontrollját és általános gördülékenységét a cipőtalp középrészének stabilitása által.
 • Új fejlesztésű, nedves-vizes terepen is jó, biztos és stabil tapadást nyújtó Wet Traction Contagrip gumitalp.
 • Talplejtés: 27 mm/19 mm (8mm drop)
 • Tömeg: 604 g / pár (42 2/3 méret)

A forradalmian új Gore-Tex Invisible Fit membrántechnológia kimondottan a futók igényei szerint lett kifejlesztve, lényege, hogy az eddigi hagyományos vízhatlan konstrukció helyett az immár egy darabból készült hajszálvékony membránanyagot közvetlenül a cipő vékony felsőrészének belső felületére ragasztják, így a futócipő a membrán behelyezése után sem veszít flexibilitásából és puhaságából. Felvéve azt a precíz illeszkedést  és lágy viselési komfortot nyújtja, amely eddig csak a membrán nélküli lábbeliktől volt elvárható. Ráadásul mivel a belső membránanyag egy darabból készül, így sikerült kiküszöbölni a sarok- és bokarészen elhelyezett varratok esetleges dörzsölését és irritációját, valamint a megvastagodott illesztések és a belső gyűrődések diszkomfort érzetétől sem kell tovább tartani. A minimális súlyú membránnal ellátott felsőrész rásimul a lábra, a megnövekedett kényelmen túl így jobb szellőzőképességet és hőkontrollt is biztosít a vízállóság csökkenése nélkül.

Tetszeni fog neked…